Milady Horákové, Hradec Králové 500 06
Zubní korunky
Vyšetření rtg
N
Nosková Libuše
Lepšího stomatologa jsem nikdy neměla. Precizní ošetření zubů, ochota, vlídnost a laskavost vůči pacientovi. Nové postupy ošetření zubů..Jsem ráda za možnost být jeho pacientkou. Všichni moji známí, kteří k němu chodí ho jenom chválí..Děkujeme.
• Denti Dent s.r.o. • Jiný •
DŠ
Pan doktor je úžasný, ochotný a hlavně nenaléhá a nenutí neplacené úkony pojišťovnou, vždy dá vybrat, vysvětlí rozdíl
• Denti Dent s.r.o. • dětská stomatologie •
A.K.
Nejlepší zubař široko daleko, absolutně bezbolestné zákroky, injekci ani necítíte. Na dnešní ceny je opravdu levný, jsem spokojená a nikdy bych neměnila. Konečně nemám strach navštěvovat zubaře.
• Denti Dent s.r.o. • preventivní prohlídky •
Simona B.
Nejlepší zubař. Je hodný, velice šikovný, lidský, injekci od něj vůbec necítíte. S jeho prací jsem vždy spokojená. Od té doby co k němu chodím, jsem se přestala bát vrtání.
• Denti Dent s.r.o. • ošetření zubního kazu •
Monika Lochmanová
Nikdy jsem se nesetkala s takovou ochotou pomoci. Pan doktor mě zbavil strachu ze zubařů , je velice milí, vše ochotně vysvětlí. Je to specialista na svém místě a za to mu patří velké díky
• Denti Dent s.r.o. • ošetření zubního kazu •
B
B. K.
Šikovný, trpělivý a precizní, velký dík - p. Staněk byl nadmíru spokojený, jste jediný po dlouhé době, který mu pomohl. Výsledek vaší práce nás všechny okolo ohromil. Více takových spokojených pacientů. Ještě jednou děkuji Křížová Blanka
• Denti Dent s.r.o. • zubní korunky •
Ken ji ogyvara
100 % spokojenost, pečlivý slušný vlídný, vysvětluje. Pracuje v klidu není hyhsterický jako některé zubařky.
• Denti Dent s.r.o. • zubní vyšetření •
Denisa S.
Pan doktor Odajnik dělá svoji práci velice pečlivě. Věnuje Vám dostatek času a jeho práce je precizní.
• jiné místo • •
Gabriela Stolz
Nejlepší zubař co jsem kdy mohla mít. Ošetření bez bolestné. Velice pečlivý, umí jednat s pacienty. Díky panu zubaři jsem přišla o strach ze zubaře. Patří mu velké díky a mužů 100%doporučit.Zachránil mi zuby.
• Denti Dent s.r.o. • Oprava zubu •
Nikola Sokolová