Odborný lékař kardiologie

Na Poříčí 1190, Frýdek-Místek 738 01

Nemocnice Podlesí a.s., neurologie, fyzioterapie

Konská 453, Třinec 73961

Jsem lékař-praktik na důchodě a postihla mne náhlá souhra mnoha nemocí,kdy mi na kardiologii AGEL-Podlesí implantovali kardiostimulátor a odoperovali 4 násobný bypass.Pan doktor Nykl se mne pak ujal do další péče- našel ještě drobné srdeční vady a další věci podle nejmodernějších kriterií.Nastavil mi super léky a další péči.Jsem moc vděčný a doporučuji každému.Vyšetření UZ provádí na vyšším levelu než v nemocnici.Taky sestřička je velice příjemná a schopná.Ordinace je na špičkové úrovni.Tak si představuji Houston.

• Odborný lékař kardiologie Jiný  •

• Pan doktor je člověk na profesionální úrovni , ochotný , milý , jsem rád že k němu můžu docházet.Vždy usměvavý,odcházím od něho s uklidněním o svém zdravotním stavu. Vřele všem doporučuji. Pane doktore moc Vám za všechno děkuji a přeji Vám pevné zdraví a´t můžete dále léčit své vděčné pacienty. Dík Antonín Polák,Dobrá

• Odborník, přitom otevřený a srozumitelný pro pacienta. Dorá komunikace.

• H

Je výborný odborník.Pomohl mi asi zachránit život.Jsem mu moc vděčný.

díky panu doktorovi víme co trápilo mého 20iletého bratra,ve frýdecké nemocnici mu nic nenašli,a pan doktor mu ihned našel středně těžkou vadu srdce,která se bude operovat,moc mu děkuji

velmi profesionální lékař