• Dentální hygiena

• Léčba přecitlivělosti zuboviny

• Vyšetření krvácivosti dásní

• Vstupní dentální hygiena

• Pískování zubů

Profesionální přístup, velmi důkladná péče včetně vysvětlení, každá návštěva bez bolesti a s perfektním výsledkem, příjemné prostředí a přátelská atmosféra, doporučuji!

• Jiný  •

Pecka, konečně zubní hygiena po které nemám pusu napadrť :) Milé jednání, poučný závěr a zuby vypadají jak před 20 lety :)

• Jiný  •

Absolvoval jsem již 2 návštěvy. S výsledkem jsem vždy maximálně spokojen. Celkově profesionální přístup a příjemné prostředí.

• Jiný  •

Nedávno jsem absolvoval návštěvu u slečny Řehákové na doporučení od kamaráda. Jako můj kamarád, jsem byl i já naprosto spokojený. Slečna Řeháková mi vše podrobně vysvětlila a i já, i když jsem naprostý laik, jsem vše díky tomu pochopil. Vše bylo doplněné velmi milým přístupem. To vše mě přesvědčilo, že služby slečny Řehákové určitě ještě využiji..

• Jiný  •

Návštěva na dentální hygieně pro mne byla velice přínosná. Slečna Řeháková je velmi milá, podrobně mi vysvělila a ukázala správné čištění a používání dentálních pomůcek.
    Určitě mohu jen doporučit :)

• jiné místo Jiný  •

Děkuji za milou zprávu.
    Určitě doporučuje, budu ráda.

Návštěva byla bezbolestná, strávil jsem na křesle přibližně 45minut.
    Velmi přínosné také informace na konci DH o čištění zubů.
    Klinika je dobře dostupná v centru Prahy

• Dentální hygiena (60min) - první návštěva či návštěva po letech  •

Helena Řeháková, DiS. et DiS.

Děkuji za zprávu, jsem ráda, že DH pro Vás měla přínos a byl jste spokojen.

Velmi milá a sympatická slečna. Profesionální přístup, byl jsem pečlivě obeznámen o každém kroku v průběhu dentální hygieny, poučen o správném čištění zubů a používání mezizubních kartáčků. Vůbec to nebolelo a zatím nejlepší dentální hygiena, co jsem kdy absolvoval. Můžu jen doporučit a těším se na další návštěvu.

Helena Řeháková, DiS. et DiS.

Moc děkuji za milý komentář, budu se těšit.

• R

Velmi příjemná a milá slečna. Profesionální přístup. Zodpoví všechny dotazy. Má návštěva u slečny Řehákové rozhodně nebyla mou poslední. Mohu jen doporučit.

Helena Řeháková, DiS. et DiS.

Děkuji, za zpětnou vazbu. Budu se těšit.

Milá a šikovná slečna, určitě mohu doporučit. Byl jsem na zubní hygieně poprvé a s výsledkem jsem velice spokojen.

• Zubní hygiena  •

Helena Řeháková, DiS. et DiS.

Děkuji za Váš komentář, budu se těšit příště.

• A

Za mě musím určitě doporučit. Příjemná a usměvavá slečna, která Vás profesionálně a bezbolestně ošetří. Vždy odcházím s dobrým pocitem. :)

Helena Řeháková, DiS. et DiS.

Moc děkuji za krásný komentář.