MUDr. Helena Lišková

Zubař Více

Ostrava 1 adresa

Praktický lékař stomatolog

Sokolská tř. 2, Ostrava

Velmi příjemná profesionálka.Její práce je vždy dobře odvedená,odnaučila mne nemít strach ze zubaře -ošetření jen s injekcí.Moc a moc děkuji jejímu celému týmu,všichni jsou ve své práci nejlepší!!!!

• Výborná

• Výborná lékařka .

• Velmi příjemná paní doktorka s dobrou náladou a profesionálním přístupem. jako pacient jsem naprosto spokojená!!!

• nejlepší

• Mudr. Lišková Helena je velmi dobrá zubní lékařka.

• velice ochotna pani doktorka s dlouholetou praxi , ktera rozumi svemu remeslu

• C

Paní doktorka je skvělá!Jsem s ní moc spokojená,chodí k ní už celá moje rozvětvená rodina a všichni mají stejný názor i na její dceru.Kéž by takový přístup k pacijentům mělo více lékařů!

Pečlivá, zodpovědný přístup, kvalitní práce.

Jsem pyšná na svoji sestru! Rozhodně patří mezi špičkové lékaře daného oboru. Vyzařuje kolem sebe atmosféru dobré pohody a sebejistoty, která vyplývá z její dlouholeté odborné praxe.Už při vstupu do ordinace je patrné, že mezi lékaři, zdravotním personálem a zubní laboratoři panuje souhra a vzájemná úcta.
    O budoucnost své ordinace: "značky nejvyšší kvality" se nemusí obávat - svým příkladem vede obě své dcery Jitku a Zuzku k vysoké profesionalitě!