Odkaz na rezervační systém je:
Systém je velice podobný, ale pokud by Vám cokoliv nebylo jasné, určitě mi dejte vědět a já Vás ráda objednám telefonicky. Dosavadní rezervace samozřejmě nadále platí.
- Dentální hygiena
Dukelských hrdinů 967/10, Praha
Opakovaná návštěva bez Airflow
900 Kč -
Dentální hygiena děti do 14 let
900 Kč -
DW
Milé a profesionální zacházení s výsledkem jsem byl spokojený a již jsem si objednal i další zákrok...
R.K.
Paní Bašková je příjemná a usměvavá, citlivý přístup. Hezké prostředí. Velmi ráda doporučuji. Těším se na další návštěvu.
M.A.
Perfektní citlivý přístup! Příjemně přejvapil. Nemusela jsem vůbec čekat, začali jsme ve smluvený čas. Vše jsem měla vysvětlené.
Klara S.
Perfektni pristup. Krasne prostredi. Vse vysvětleno. Velice jemne zachazeni. Doporucuji !! Vratim se..
R.M.
Neskutečně milá a příjemná návštěva! :-) citlivý přístup a pozitivní nálada po celou dobu. Mockrát děkuji a doporučuji!
Martina
Moc milá, krásně vše vysvětlí a především pomůže. Zákrok je jemný. Vlastně se i těším na další návštěvu oproti mým předchozím zkušenostem.
A. Novotná
K paní hygienistce chodíme s dcerou moc rády, vždy je pečlivá a zoubky od ní jsou krásně vyčištěné.
• Šťastné Zoubky • Opakovaná návštěva bez Airflow •
B
B.F.
Paní/slečna Bašková je ohromně milá a profesionální, pečlivě provedla všechny procedury, vše mi vysvětlila a doporučila, co můžu v péči o zuby zlepšit. Návštěva je příjemná, dásně nebolí a i cena je příznivější než v jiných ordinacích. Jednoznačně doporučuji.
P.Š.
Naprosto bezbolestné ošetření!!A velmi milá a příjemná paní hygienistka! 100% doporučuji. Už nepůjdu jinam.
Martina
Paní Bašková je velmi příjemná a usměvavá. Své práci rozumí, byla šetrná, vše mi vysvětlila. Návštěvu u ní mohu jen doporučit.
• Šťastné Zoubky • Opakovaná návštěva bez Airflow •
- Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze