MUDr. Hana Baňochová

Gynekolog Více

Gynfit s.r.o.
Jiráskova 9, Brno

Diagnostika a léčba premenstruačního syndromu

Konzultace antikoncepčních metod, zavádění nitroděložních tělísek

Očkování proti rakovině děložního čípku vakcínou Cervarix a Silgard +7 Více

Problematika neplodnosti

Test na zjištění genitální formy chlamydií přímo v ambulanci

Ultrazvukové vyšetření včetně možnosti fotografie plodu

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Jak fungují ceny?

Paní doktorka se vůbec neřídí ordinačními hodinami, chodí tam jak chce... Nemá ani sestřičku, proto je nemožné se do ordinace dovolat! Čekání ať ráno nebo odpoledne 2 hodiny, žádná míra a někdy prostě nepřišla vůbec! Od paní doktorky jsem odešla minulý rok v květnu s pláčem, když mi oznámila, že jsem v 8mém týdnu zřejmě potratila, protože na UTZ nic nevidí! Po nekonečné noci jsem jela na kontrolní UTZ k jinému lékaři a ten mi pustil srdíčko miminka... Nyní mám krásného 5ti měsíčního chlapečka!!! Paní doktorka se ani nesnažila být empatická... Od toho dne jsem k ní už nikdy nešla a určitě tuto paní doktorku nedoporučuji!!!

N

K paní doktorce Baňochové chodím už 20 let. Má nejen vysoce profesionální přístup, ale je velmi příjemná, empatická a vždy mi velmi dobře poradila. Je velmi citlivá při vyšetřování a mám pouze pozitivní zkušenosti.
Jsem velmi ráda, že jsem měla to štěstí, najít si tak skvělou gynekoložku. Přeji paní doktorce pevné zdraví, aby ještě dlouho, dlouho ordinovala.

paní doktorka je velmi pečlivá, příjemná a snaží se vše vysvětlit tak, aby se problém co nejlépe pochopil. Měla jsem již několik komplikací a vždy mi se vším pomohla s velkou péčí. Mohu jen doporučit

Mohu také jenom chválit, ochotná, empatická, citlivě se staví k problémům, nemám jedinou výtku!

vzdy jsem byla spokojena.vaculova jitka

K pani doktorce chodim ja, jiz 13 let, i cela moje rodina. Je to nejlepsi Gynekolog.
Jsem stastna, ze je moji doktorkou, nikdy bych nemenila.
Muzete se ji zeptat na cokoli a jak jiz bylo zmineno,
poradi s citlivosti.

Paní doktorka je na mě vždy milá a prohlídka mi není nikdy nepříjemná. První gynekoložka, ke které nechodím nerada!

Pečlivá, vstřícná, laskavá.

C

Paní doktorka, je skvělá, mám ji moc ráda. Jsem teď těhotná a na všechny moje otázky mi ráda a s usměvem odpoví

E

K paní doktorce chodím již více než 10 let. Je to velmi erudovaná lékařka, při návštěvě vždy vlídná a příjemná. Pozitivně hodnotím i její citlivý přístup k řešení vzniklých problémů. Na preventivní prohlídky chodím pravidelně každý rok. Paní doktorka moje pravidelné návštěvy oceňuje. V letošním roce jsem uvítala změnu v její ordinaci, a to dovybavení gynekologickým ultrazvukem. Mám tak veškeré pro mě potřebné vyšetření v jedné ordinaci