Trávnická 2, Prostějov 79601
Renáta L.
Skvělý doktor a velmi milý a ochotný člověk. Musím říct, že bych neměnila ani za nic. Vřele doporučuji :)
Vždy milý ochotný a vstřícný. V porovnání s jinými je znát profesionalita a zvládnuté řemeslo. Nikdy jsem netušil, že je možné se na návštěvy zubaře těšit.....
MUDr. Matušince velmi doporučuji,je velmi šikovný a má praktický a zodpovědný přístup, nic nenechává náhodě..
Petr Tyšlic, prostějov
MUDr. Matušince znám mnoho let. Vždy jsem měl strach ze zubařů, ale on jediný po dlouhých letech ve mě vypěstoval svým přístupem a profesionalitou pocit, že je nutná pravidelná kontrola a ne to nechat zajít až k bolestem. Moc si ho vážím nejenom jako lékaře, ale především jako člověka. Nevím co budu dělat až své stomatologické řemeslo pověsí na hřebík. Františku děkuji.
Jusko
Kdysy dávno jsem pro nočni bolesti zubu nemohl spát a ráno jsem šel ke své zubařce. Tá ale měla dovolenou. Nejbližší stomatolog byl MUDr. Matušinec. Hned mne vzal jako bolestivý případ a ošetřil mne. Za půl roku mně zase v noci chytila bolest zubu a moje zubařka byla na dovolené.Po první zkušenosti s MUDr. Matušincem jsem mu zavolal jestli by mně neošetřil.Okamžitě mne vzal a ošetřil.S MUDR. mám ty nejlepší zkušenosti.Vysoká profesionalita a příjemné vystupování.
I
IP
Po přestěhování do PV jsem hledala nového zubaře. Možná je pan doktor tak dobrý, že má plný stav a nové pacienty nebere, ale na můj dotaz reagoval tak neochotně a arogantně, že jsem byla ráda, že nebudu patři k jeho pacientům.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
N