Škroupova ul. 12, Moravská Ostrava a Přívoz, Ostrava 702 00
4 názory
Alexandra Gajdová
Už jste se někdy dusili smíchem na zubařském křesle? S vrtačkou a odsávačkou v ústech? Já dnes ano. Děkuji pane doktore za profesionální a lidský přístup.
• Dům zdraví II • Jiný •
Natálie
Musím souhlasit. Pan doktor je opravdu velmi příjemný a pečlivý. Ještě se mi nestalo, aby zubař tak pečlivě dělal prevence a pak vám ještě vyčistil zuby. Měla jsem ze zubaře panickou hrůzu, ale teď můžu říct, že je to pryč. Na všechno Vám dá anestezii a nic vás nebolí. Jsem moc spokojená. Chodí k němu už skoro celá moje rodina a moc si ho chválí. O cenách Vás informuje vždy při registraci, a před každým ošetřením Vás informuje o cenách daného ošetření. Pokud ještě nabírá nové pacienty tak doporučuji... pro někoho jako jsem já (kdo má strach ze zubařů) doporučuji dvojnásobně;-)
• Dům zdraví II • •
Marcela
Dobrý den, p.doktor je perfektní, jsem velice spokojená jak s práci tak i s cenou.Doporučuji všem :o)
Adam
Zdravim,
p. doktor je velmi pečlivý a příjemný. Vždy jsem informován o plánováném zákroku - co a jak bude provedeno. Velmi oceňuji profesionální přístup. Jsem velmi spokojen.• • •