MUDr. Eva Hanušová

Josefa Jungmanna 1575, Nový Bydžov

Husova třída 1168, Nový Bydžov

Dvorská 436, Hradec Králové

• D

Výborná lékařka, citlivá, milá ,dobře svoji práci rozumí a velmi ji zajímá pacient a jeho možnosti ,vždy se snaží pomoci.
    Nepříjemná sestřička na rozdíl od paní lékařky

• Sam. ordinace PL - stomatologa s lab. Jiný  •

Chodím k paní doktorce již přes 20let a jsem ráda, že vzala do péče i mé děti. Víc takových lékařů.

• jiné místo Jiný  •

Vynikající doktorka, která má skutečný zájem o pacienta. Díky ní nevím, co je to strach ze zubařů. Vše perfektně vysvětlí, je milá, příjemná a opravdu pomůže :). Jsem ráda, že mám takovou doktorku, je to opravdu jehla v kupce sena.

Vinikající a pečlivá. Na rozdíl od jiných kteří se snaží maximalizovat zisk se ona snaží o to nejlepší pro pacienta. Pracuje velmi rychle a myslím, že velmi precizně. Už nechci jinam!

• H

Výborná paní doktorka, hlavně lidská. Dohodne se s pacientem co pro něj bude to nejvhodnější - včetně jeho finančních možností. Moc milá. Můžu jen doporučit... až na ty čekací doby...

• A

velice šikovná paní doktorka, trhání moudráků jsem ani necítila :-)

• E

Ačkoli jsem se ve svém životě vícekrát stěhovala,byla jsem nucena častěji měnit ošetřující lékaře,tedy i stomatology.Posledních 9 let jsem náhodně "objevila" MUDr Hanušovou a mohu se vyjadřovat pouze v superlativech po všech stránkách.I když je třeba někdy čekat delší dobu,vždy říkám,že se to vyplatí!

• Paní doktorka je pečlivá a moc milá, jsem s ní moc spokojená. Má velmi hezký přístup i k dětem.

• Paní Hanušová je velmi citlivá lékařka. O své pacienty se stará vzorně. Umí jim vždy vysvětlit, jaký úkon je čeká, na co se mají připravit.

Velmi dobrá, snad proto ty čekací doby