Daniela Portychová

Logoped Více

Klinická logopedie

Troilova 17, Praha 10000

Nedoporučuji, řvala na chodbě na mé děti, které brečely kvůli čekání. Takhle by se klin. psycholog rozhodně chovat neměl.

• jiné místo Jiný  •

• O

Dobrý den, moje zkušenost s paní doktorkou díky dvěma synům je výborná.
    Pokud mají rodiče a dítě opravdový zájem o zlepšení řeči, tak paní doktorka je vstřícná a trpělivá. Kučerová

• Klinická logopedie  •

Navštěvovala jsem paní logopedku se svými oběma syny a byla jsem velice spokojená!!!!!!!! Oba kluci měli na začátku veliké problémy s mluvením a s výslovností, ale pomocí paní Portychové vše výborně zvládli a oba nyní studují s výbornými výsledky a starší syn se bude hlásit na vysokou školu. Naše první prognózy od jiných logopedů byly takové, že kluci budou muset navštěvovat speciální školy pro děti s poruchou řeči, ale díky výborné péči jsme zvládli opravit a vylepšit řeč i výslovnost aniž by museli kluci opustit základní školu!!!! Moc všem doporučuji a hodnocení o špatném příkladu logopedky vůbec nechápu, nic z toho není pravda!!!!!!!!!!! Květa Pazderová

• Nesouhlasím s předchozím hodnocením. Paní doktorka je velice vstřícná, empatická milá a má velice dobré výsledky. V čekárně se nečeká dlouho,na dalších termínech se člověk snadno domluví. Jednoznačně doporučuji.

Velmi spatny priklad logopedky - absolutni nezajem o deti, nulova komunikace s rodici, neprofesionalni pristup. Myslela jsem, ze v dnesni dobe jsou jiz takovi doktori minulosti... Rozhodne nedoporucuji!