MUDr. Daniela Churá

Pediatr Více

Praktický lékař pro děti a dorost

Libušina třída 4, Brno

• Ž

Žanet

Pečlivá, vnímavá, skvělá paní doktorka, která vůbec nic nepodcení. Každý pacient je pro ni na prvním místě a podle toho jedná a snaží se mu pomoci. Doufám, že paní doktorka bude ordinovat co nejdéle. Vřele doporučuji :-)

• Praktický lékař pro děti a dorost Jiný  •

monakra

Paní doktorka mi zachránila syna. V neděli večer mě poslal pan doktor z dětské nemocnice domů s tím, že má syn jen nějakou virózu. Následující ráno, jak paní doktorka viděla syna, nás poslala do dětské nemocnice kam volala, aby nás vzali přednostně. Diagnóza - zánět mozkových blan - se bohužel potvrdila. Za 10 minut syn ležel na lůžku a dělali mu lumbální punkci. Nebýt paní doktorky, mohl mít syn v nejlepším případě trvalé následky. Jsme s paní doktorkou naprosto spokojeni.

• Praktický lékař pro děti a dorost Zánět mozkových blan  •

• Veronika Kallasová

Velka spokojenost.chodila jsem ja a ted i deti.je starostliva a s antibiotikama prave vyckava.vse dela sama bez sestry takze ma prehled:-)

• V

Vodová

K paní doktorce jsem chodila celé dětství a byla jsem moc spokojená. Proto jsem neváhala k ní přihlásit i mou dceru. Je pořád stejně příjemná a profesionální. Mohu jen doporučit.

• H

Hana Šafaříková

K paní doktorce jsem chodila celé dětství a nemám ten pocit, že by mi nějak ubližovala, ba naopak... co si pamatuju vždy byla milá a snažila se udělat maximum.

• Pacient

K paní doktorce jsem chodila s oběma dětmi a byla vždy příjemná, ochotná a její léčba byla vždy správná. A byla jeden z mála lékařů, kteří nechtěli dávat stále antibiotika a když nezabírala běžná léčiva, doporučovala i homeopatické léky. Jsem ráda, že moje děti měly tak skvělou lékařku.

MartinaA

K paní doktorce Churé jsem chodila já i manžel coby děti,teď k ní chodím s naší dcerou. Jsem VELMI spokojená: je pečlivá, ochotná, lidská. Má zkušenosti a je vidět, že zná i nové trendy /např.ohledně kojení, zavádění příkrmů,../
    S předepsáním antibiotik rozhodně nespěchá, což jsem moc ráda.
    Paní doktorku Churou mohu jen doporučit!

• Pacient

Já bych svoje dítě k této paní ,,doktorce,, neposlala ani náhodou.Osobně jsem zažila když malé dítě málem předávkovala protazinem.Nebýt jiných doktorů tak by to dopadlo špatně.Na rýmu ihned antibiotika.Stačí co slyším od ostatních.Děkuji nechci.

• Pacient

K Paní doktorce Churé jsem chodil jako dítě.Dnes je mi skoro třicet a moc rád na ni vzpomínám.Jsem rád,že jsem se dozvěděl,že má stále praxi v ,,kohoutkách".Labuda

Jaroslav a Ludmila Balšínkovi

Paní doktorku známe 35 let. Ošetřovala a léčila naše děti, nyní se věnuje se stejnou pečlivostí naším vnoučatům. K jejím hlavním přednostem patří vysoká odbornost, ochota kdykoliv poradit a pomoci, důslednost. K dětem i jejich doprovodu je vždy velice laskavá a vstřícná. Není problém řešit s ní jakýkoliv zdravotní problém.