Praktický lékař

Herčíkova 23, Brno 61200

4 názory

• T

Paní doktorka tvoří se svojí sestrou sehraný tým,vždy dobře poradí ,je pečlivá ,mám přehled.Vše ,co od praktického lékaře očekávám.

• Ano, jak zde píší ostatní, jsou velice dobrý tým, což je bohužel na škodu. Do práce chodí na čas, tzn. přesně když začínají ordinační hodiny a pak se ještě asi 15 minut připravují na práci. Když mají potřebu, udělají si přestávku během dne, kdy v čekárně čekají objednaní pacienti na určitou hodinu se slovy: Paní doktorka má taky nárok na přestáku. (ano, a my tam pak hodinu čekáme). Vybavení orginace je velice moderní - dva stoly a psací stroj. Je to taková ta dokrorka, co léčí od stolu: Copak vám je? A kam chcete poslat, já vám to napíšu. Na druhou stranu, pokud nestojíte o doktory a vyšetření, jen o napsání neschopenky atd, tak zde není problém.

Mám tuto paní doktorku a sestřičku moc rád jsou dobře sehraní, příjemní a ochotně poradí.

Paní doktorka je sice už starší, ale se setřičkou tvoří skvělý tým, který vždy pomůže a poradí.