přijímá nové pacienty

Fyzioterapeut · Více o specializacích

Číslo licence : 27609936

Odhadovaná doba odpovědi:

NESTÁTNÍ ZDRAVOTNICKÉ ZAŘÍZENÍ. IČ v národním registru NZZ: 27609936.
1600 hodin praxe v rámci výuky a celkem 20 let zkušeností v oboru
V roce 2005 ukončil v Brandýse nad Labem studium fyzioterapie a získal diplom. V dalších letech absolvoval odborné kurzy klasické, sportovní masáže a vedoucího instruktora fit - centra. Všechny činnosti jsou povoleny k OSVČ v praxi.
Od roku 2005 pracoval 8 let pod vedením špičkových specialistů mezinárodní úrovně v nestátním zdravotnickém zařízení Therap - Tilia s.r.o.
Od roku 2013 do roku 2017 byl zaměstnancem unikátního nestátního zdravotnického zařízení ENDALA s.r.o.
V roce 2011 získal osvědčení k výkonu zdravotnického povolání bez odborného dohledu v oboru FYZIOTERAPEUT - Ministerstvo zdravotnictví ČR - registrace č: 024 - 0144 – 3506.
Od roku 2009 do roku 2013 - lektorská činnost na Fakultě biomedicínského inženýrství v Kladně.
Od roku 2013 - provozuje soukromou ordinaci na adrese Nedvězská 29, Praha 10, 100 00
Více O mně

• Fyzioterapie
  • Rehabilitační a fyzikální medicína

Pacienti, které ošetřuji

Dospělí
Děti

Typ návštěv

Fotografie a videa

• Každé další ošetření - 50 min.

750 Kč

• Vstupní vyšetření a ošetření (individuální léčebný tělocvik, masáž, měkké techniky, rázová vlna, laser, elektroterapie, tejpování, baňkování) - 50 min.

1 100 Kč

Boris Ljubčenko DiS.
Nejlepší fyzioterapeutické metody pro Vaše zdraví

Praha 10, Nedvězská 2223/29 (areál Medicentrum - Skalka, 2. patro), Praha 100 00

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Hotovost

• Snaha pomoci
  • Podrobné vysvětlení
  • Účinnost léčby
  • E

Včera jsem s dcerou navštívila na konzultaci fyzioterapeuta Dr. Borise. Chci vyzdvihnout jeho vysokou úroveň kompetence. Analýza a léčba problému mé dcery byly provedeny na nejvyšší úrovni. Mohu pochválit nejen jeho profesionální kvality, ale i jeho lidské vlastnosti – které jsou u lékařů nezbytné, v dnešní době vzácné.

• Nejlepší fyzioterapeutické metody pro Vaše zdraví Vstupní vyšetření a ošetření (individuální léčebný tělocvik, masáž, měkké techniky, rázová vlna, laser, elektroterapie, tejpování, baňkování) - 50 min.  •

• D

individuální empatický a profesionální přístup a vysoká kvalita ošetření

• Nejlepší fyzioterapeutické metody pro Vaše zdraví Každé další ošetření - 50 min.  •

• E

Empatický přistup, zajem, odbornost, snaha pomoct, opět prijdu

• Nejlepší fyzioterapeutické metody pro Vaše zdraví Jiný  •

Děkuji a určitě doporučuji. Oceňuji i lidský a věcný přístup.

Super, pan Boris L. umí opravdu krásně promasírovat i poradit cviky na doma. Vřelý a ochotný člověk, kterých je málo. Moc děkuji

Pan Boris Ljubčenko je úžasný, velmi vstřícný, má lidský přístup. Jsem ráda, že jsem v jeho péči.

• V

Profesionální přístup, rychlé odhalení příčiny bolesti.

• Y

Velmi příjemný a profesionální lékař. Vše podrobně vysvětlil, pečlivě vyšetřil a ukázal i cviky na domácí cvičení. Přístup byl lidský, empatický a uklidňující. Už po návštěvě jsem cítila první zlepšení. Mohu jen doporučit.

Odborný přístup, vše vysvětleno, důkladná masáž, další navazující cviky, přívětivý přístup

U Borise vždy spokojenost, krk mi vždy uvolní a já mohu dál sportovat.

Odpovědi

61 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Bolest trapezu a krku

Dobry den,
chodim casto do posilovny a vsiml jsem si, ze mam nevyrovnane trapezy. Poslednich par tydnu take citim, jak me na jedne strane trapez a krk taha. Bylo by mozne s timto problemem za vami prijit? Dekuji.

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Boris Ljubčenko DiS.

Dobrý den, svalová asymetrie by mohla být způsobena přetížením, spazmem svalu nebo také být vrozená. Ale určitě ano, tento problém bychom mohli zkusit vyřešit. Zdraví BL

Kyfoza a lordoza

Dobry den, lecite i lordozu a kyfozu? Dekuji. Darina vu

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Boris Ljubčenko DiS.

Dobrý den Darino, lordóza a kyfóza jsou přirozeným zakřivením páteře. Jejich odchylky stanovuje nejlépe ortoped na základě rentgenových snímků a doporučuje další postup. Mohli bychom se pokusit…

Prohlížet všechny odpovědi