Školní 736, Karlovy Vary 36017
starlait
Byla jsem se zubařkou docela spokojená, ale až do té doby než jsem přešla k jinému zubaři. Tam mi teprve řekli, jak na tom jsem. Minimálně půlka zubů zkažených. Většina kazů byla jasně viditelná, ale paní Petrasová je prostě nechala být. Teď docházím k novému zubaři několikrát týdně, aby spravil vše, co se ještě dá. Takže za mě rozhodně paní zubařku nedoporučuji!
Dany
Zubařka je velmi dobrá, přístup k pacientovi úžasný. Navštěvuji paní doktorku od dětství a nemůžu cokoliv vytknout. To samé sestřička. Doporučuji
Přistěhovala jsem se do Karlových Varů byla jsem tedy nucena změnit svého zubního lékaře.Paní doktorku nedoporučuji, překvapilo a zaskočilo mě jednání paní doktorky se mnou jako s pacientem.Druhou návštěvu jsem již neabsolvovala.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Lékařka je velice milá, sestřička taky. Avšak musím ji upozorňovat kde mám podezření na kazy, protože ona ty malé nevidí- Např. v mezizubních prostorách. Takže pokud máte zubxy zdravé, tak pohoda. Ale pokud je máte kazivé, tak si nějaký kaz pořád nevšimne a je z něj kaz veliký.
Libor
Dobrá zubařka... Doporučuji.