Gen. Janouška 902/17, Praha 198 00
Bohužel nemohu doporučit. Vyšetření v podstatě úplně k ničemu, musel jsem si sehnat jiného lékaře aby mi udělaly alespoň základní vyšetření které bylo třeba.
• Poliklinika Černý Most • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
V cekarne si pripadate jako ve zpomalenem filmu, doktorka si toho bere vice nez dokaze zvladat, jste objednani, stejne cekate i 2hod nez pujdete naradu, sestricka zmatene pobiha.Absolutne nedoporucuji pracujicim lidem, ktery si berou kuli navsteve lekare volno!Kdyz prijete pro leky, tak Vas vyhodi, se slovy z momentalne nema cas!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Misa
K lékařce se nemohu dost dobře vyjádřit, neboť jsem většinu času vždy strávila u sestry. Paní doktorka měla otevřené dveře a pak v rychlosti zopakovala to, co říkala sestra. Protože si myslím, že vyšetřování by mělo být v kompetenci lékařky a ne sestry, a také mi ani jedna nedokázala vysvětlit, v čem spočívá nález, od paní doktorky jsem odešla.
Výborná jak po profesionální i lidské stránce,perfektní přístup k pacientům.Totéž platí i o její sestřičce.
výborná
Profesionální lékařka s lidským přístupem. Musím zde zmínit i sestřičku, která rovněž výborná!
Paní doktorka je velmi milá a pečlivá, vše nám vysvětlí a poradí například i z hlediska správného jídelníčku. Sestřička je opravdu úžasná, nikdy jsem se ještě nesetkala s tak opravdovým zájmem, kdy mi sama pošle sms s názvem přípravku, který by synovi mohl pomoci.
Nesouhlasím ! Paní doktorka je skvělá. Sestřička úžasná. K dětem se chovají obě skvěle. Máme tu tu nejlepší péči.
Lenka
Moc doporučuji! Doktorka i sestřička jsou moc milé, trpělivé, poradí atd. Doktorka má všechno pod kontrolou! Nemusíte se bát, že něco zanedbá! Vždy mají s sebou dobrou náladu. K dětem jsou úžasné.
Lucie Ch
Skvělá doktorka!!!! Trpělivá, úžasný přístup k dětem, to platí i o sestřičce! Obě jsou profesionálky, patří jim velký dík!