MUDr. Alena Venhodová

Zubař Více

Hodonín 1 adresa

Praktická zubní lékařka

Polní 25, Hodonín 69501

Paní doktorka Venhodová mě po 20 letech zbavila panického strachu ze zubaře. Neříkám, že se k ní těším, ale svým přístupem a tím, že to opravdu umí, mi hodně pomohla.

• Je to vynikající lékařka. Protože mám od mládí potíže se zuby,tak jsem navštívila věhlasné kapacity docentů na stomatologickcýh klinikách. Nabízeli pomoc, ale za vysoké finanční úhrady a to ještě s nejistým výsledkem. Až paní MUDr. Venhodová mi opravdu pomohla a to za 1/4 finanční úhrady než mi bylo nabízeno. Děkuji!!!

• K paní doktorce chodím už více než dvacet let. Je velmi příjemná, objednání k ní je jednoduché a rychlé. Jsem s ní velmi spokojená

• Zvláštní názor k ní nemám.

• Je dobrá

• V

Někdo mým jménem zadal předešlý komentář, který v žádném případě nevyjadřuje můj názor.

Já jsem naopak s paní doktorkou velmi spokojený a nemám k ní ani k její práci žádné výhrady.

• D

Paní doktorka ordinuje jen první pondělí v měsíci, dopoledne, což mě donutilo se přehlásit k jinému lékaři. Škoda, byli jsme s ní moc spokojení, chodili jsme k ní celá rodina, ale zřejmě dala přednost politice před lékařskou praxí.

Paní doktorka už moc zřejmě neordinuje, ale byli jsme s ní vždycky spokojeni. Byla až neskutečně rychlá, přitom zoubky dobře opravené.