MUDr. Alena Krupičková

Havířov 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé

Kosmonautů 1237/35a, Havířov 73601

• R

Naprostá neochota od pani doktorky přesně jak píše níže pani přijdete s bolesti v krku a mate pocit ze ji otravujete!Neochotna nemístné poznámky a totální neochota stejně tak sestra ta snad byla ještě horší než MUDr!!!

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

K paní doktorce chodím od 18ti let. Nikdy nebyl problém, ale dnešní zkušenost mě až rozplakala. Paní doktorka byla velmi nepříjemná, protivná. Dala mi jasne najevo, že ji obtěžuji a že na me nema čas. Takové chování jsem ještě nezažila a to od nikoho a od dr bych to opravdu nečekala.Paní dr končí. Moc hezky se loučí se svými pacienty. To se musí nechat.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Snažím se od minulého týdne dovolat p. Doktorce a nedá se dovolat stále jen to pipa v telefonu. Když jsem tam byla všude bylo zamčeno takže nevím jestli mají ordinacni hodiny jiné? Nikdy nebyl problém z p. Doktorkou sní jsem byla vždy spokojena jsem uni 12 let až teď co se přestěhovali tak komunikace žádná.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

K paní doktorce Krupičkové už chodím asi 15 let a jsem s ní spokojen, jen je velký problém se k nim dovolat. Měli by si v ordinaci na pevnou linku dát záznamník nebo nějaký ukazatel zmeškaných hovorů a čísel a později zavolat zpět. Protože už 2 týdny volám a nepodařilo se. A jelikož jsem pracující člověk, tak nemám čas jít osobně objednat ještě v čase od 7-12.

• I

Paní doktorka i paní sestřička jsou moc příjemné, docházím tam už roky a i mému synovi se chová moc mile a ochotně.Nestalo se mi, že by z její strany něco bylo v nepořádku.Jsem ráda, že jsem u ní zaregistrovaná.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Paní doktorka není mou obvodní lékařkou. Navštívila jsem ji pouze, jako smluvního lékaře mého zaměstnavatele.
    Po dvou letech od této návštěvy si mě lékařka bez mého vědomí přeregistrovala pod sebe a několik měsíců pobírala od pojišťovny poplatky!
    Nemůžu hodnotit péči, jelikož jsem ji neabsolvovala, ale praktiky paní doktorky považuji za velmi neprofesionální a nevhodné!

• Praktický lékař pro dospělé zaměstnanecká prohlídka  •

• K paní doktorce chodím bez mála 25 let a ani jednou se mi nestalo, že bych byl s jejím přístupem či diagnozou nespokojen. M.S.

• V

Nejlepší doktorka, pomůže mi vždycky, velmi vstřícná, profesionalní. Není potřeba se rozepisovat je prostě SUPER!!! naprostá spokojenost ;)

Paní doktorka Krupičková mne léčí již více než dvacet let po těžké operaci. Mé zdravotní problémy vždy dobře diagnostikovala a léčila. Jsem s jejím přístupem velice spokojená.

• B

Nemam z pani doktorkou zaden problem.vzdy mi pomohla na myslim ze i memu otci kdyz dostal mozkovou mrtvici a ona bezela na telefon me matky k nam domu i kdyz mela plnou cekarnu pacientu a okamzite tu mrtvici diagnostikovala a volala sanitu.Jenze v Havirovske nemocnici Pani doktorka Ruzickova nerozpoznala ty symptomy a chtela meho otce poslat na plicni do Karvine...zkratka a dobre muj otec ochrnul a zit 10 dni pak zemrel chybou primarky neurologie Mudr Ruzickove....takze na pani Krupickovou nemam nejmensi stiznost n,ani za sebe ani za nikoho z nasi rodiny. Budinsky