Tanvaldská 224, Liberec 46311
M.J
Absolutně bez komunikace, dnes jsem přišla na prevenci a lístek, pro nemoc neordinujeme....spojení pouze pevná linka, kde nikdo není....a zavolat pacientovi, nechoďte, je nad jejich síly...pokud da pani doktorka amalgan, rozpadne se v puse ještě než vylezete z ordinace...bohužel jsem zatím nenašla volného zubaře
• Praktický zubní lékař • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Magda
ráda bych napsala k paní doktorce něco pěkného, ale bohužel s ní mám opravdu špatné zkušenosti. Před půl rokem jsem přešla k nové zubařce a od té doby k ní chodím na opravu zubů 2x do měsíce. Podle paní Rýdlové jsem měla chrup naprosto v pořádku, ovšem má nová zubařka po zhlédnutí RTG snímku vyletěla z kůže (a to bez nadsázky).
Plomby nastrkané na zub, ve kterém je zánět. Dále pak vyvrtaná celá ploška zubu, zanechaná pouze skořápka a na ní plomba, která se samozřejmně odtrhla i s částí zubu atd. Jsem velice šťastná, že mě osvítil duch svatý a já se odhodlala odejít jinám.
Pár věcí už se bohužel zachránit nedá, momentálně jsem v péči primáře liberecké nemocnice a nejspíš mě čekají 2 implantáty (jeden za 18 tis.), neboť paní doktorka mi zbrousila 2 zuby, nevyžádala si RTG snímky a rovnou nasadila keramické korunky. Pod korunkami zanechala zánět, takže mě v nejbližší době čeka resekce dásně s tim, že jsem byla připravena na nejhorší, a to, že oba zuby mohou vypadnout.
Dále bych ráda řekla, že si o svůj chrup hodně pečuji a hýčkám si ho, tudíž nejde o mé pochybení, ale o zanedbání ze strany doktora, jak mi bylo potvrzeno mou novou zubařkou i panem primářem.
Doufám, že vám můj příběh bude přínosem.
S přáním hezkého dne Magda• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
B
Božen Němec
paní doktorka je fajn, akorát jí občas ruce smrdí od cigaret
velmi pečlivá
Po změně stomatologa mi nový zubař při 1. návštěvě odvrtal 5 kazů. A to jsem předtím pravidelně navštěvovala MUDr. Rydlovou. Přijde mi divné, že by je přehlédla. Nevěřím ji, nelíbí se mi její přístup, znám několik lidí, ktěří s ní nejsou spokojeni a odešli od ní. Po Liberci ji zná snad každý, bohužel v negativním světle. Vždycky se mnou byla rychle hotová, nikdy po mně nechtěla RTG zubů, nikdy mi nic nedoporučila, natož aby mě informovala o nějakých novinkách či trendech v zubním lékařství. Mnoho lidí mě od ní odrazovalo, chtěla jsem jí dát šanci, ale bohužel, měli pravdu!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Bohužel jsem měla s paní zubařkou špatné zkušenosti a najít dobrého stomatologa jde dnes opravdu velký problém. Na druhou stranu můj muž je s ní spokojený a nedá na ni dopustit.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
danielka
OK...myslim, ze je to OK
hanka
Jsem letitá pacientka paní doktorky. Moje hodnocení její práce je vždy kladné.Je to lékařka, u které je vidět, že její práce je i jejím koníčkem. Vždy doporučí nové a nové metody, sleduje trendy a vždy doporučí to nejšetrnější ale i nejkvalitnější ošetření.Pokud má někdo pochybnosti,může chodit k jinému lékaři,ale určitě bude časem litovat. Paní doktorka nikoho nedrží !!!
O
Ota
Supr doktorka, jezdíme z daleka a jinam už nikdy více.
Paní doktorka je hodná, jsem s ní spokojený.Vždy ochotná.