MUDr. Zora Vysloužilová

Zubař Více

Olomouc 1 adresa

Stomatologická ambulance Komenského s.r.o.

Komenského 20/885, Olomouc 77900

Do ordinace pani doktorky chodim jiz nekolik let. Prosla jsem pres ni, jeji dveru az po pana doktora Broze, ke kteremu nevaham dojet pres pul republiky.
    Bohuzel se s nimi neda posledni dobou moc domluvit na terminu. Berou vice pacientu nez jsou schopni zvladnout a sestricka mi nabidla nejblizsi termin temer za pul roku. Po tom co jsme se nedohodli mi bez jedineho slova zavesila! Myslim si, ze takto se s klienty rozhodne nejedna!

• Stomatologická ambulance Komenského s.r.o.  •

• H

Úžasná paní doktorka, precizní a nadstandartní péče. Sestřička také, poprvé vidím, že je sestra v ordinaci opravdu užitečná a důležitá :-)

• H

S prací paní doktorky jsem velmi spokojená. Je rychlá a precizní. Dojíždím až z Opavska a nemám potřebu vyhledávat jiného zubaře v bližším okolí. Můžu jen doporučit! P.H.

• S ošetřením jsem nebyl naprosto spokojen, lékařka se mnou vůbec nekomunikovala a zákrok byl zbytečně bolestivý. Později 3 plomby popraskaly a můj současný stomatolog jenom kroutil hlavou nad kvalitou odvedené práce.

• Je to náš rodinný stomatolog a jsme maximálně spokojeni. J.K.

Je to velmi dobá lékařka.Moc mi pomohla.MK

k paní doktorce již chodím 16 roků a jsem s její prací moc spokojená, proto k ní chodí i celá moje rodina...

Velmi dobrý stomatolog