Zobrazit ostatní profily alergologů v okolíZkušenosti
H. Hora
K paní doktorce se chodím léčit s bronchitidou a alergiemi (roztoči, pyl, prach, kočičí srst) přibližně 26 let. S léčenými neduhy, které se projevovaly silnými reakcemi, mi paní doktorka dokázala opravdu pomoci. Projevy zmíněných neduhů se u mě neobjevily již pěknou řádku let (cca 13) a mohu tak říct, že naordinované léčebné postupy jsou skutečně účinné. Přístup paní doktorky byl vždy věcný a svižný, možná pro někoho i rázný, ale vždy neopomenul podstatu věci. V případě potřeby paní doktorka vždy poradila i s jinými problémy. Za mě mohu paní doktorce vyjádřit veliké poděkování.
A.S.
Paní doktorka byla nepříjemná a arogantní. Byli jsme s dcerou dnes poprvé a taky naposled. Bez doporučení a dokumentace od předchozího lékaře se s námi vůbec nebavila a nebo na všechno odpovídala “...to mě vůbec nezajímá“
A výsledek? Přijďte za 3 měsíce, žádná rada, doporučení nebo předpis léků, které dcera potřebovala, zkrátka příšerné a neprofesionální!
Bara
Jsme u paní doktorky poměrně krátce, ale nemůžu si stěžovat - dceři skvěle léčí astma i alergie, člověk k ní má důvěru, absolutně ví o čem mluví a svému oboru opravdu rozumí. Jen tak mezi řečí poradila také mně a manželovi a její rady se osvědčily. Nemohu říct, že by pacienty odbývala - první návštěva trvala přes dvě hodiny (!!!), paní doktorka se dopodrobna zajímá i o rodinné dispozice atd. Mohu jedině doporučit!
K paní doktorce chodím pravidelně už 13 let a nedám na ni dopustit. Mluví z ní zkušenosti, profesionalita i zdravý rozum. Velká odbornice, které vděčím za svůj současný vynikající zdravotní stav.
~
Paní doktorku velice doporučuji. S dcerou k ní chodím už pár let. Pokaždé pečlivě vše probere (zda dodržuje pitný režim, zda nechrápe v noci, jak je na tom v tělocviku atd.). Neměnila bych ji, i když už k ní jezdíme skoro hodinu, protože jsme z druhé strany Prahy. V čekárně jsme nikdy hodinu nečekaly, většinou během 10 min jsme byly na řadě. Sestřičky také příjemné.
Škoda, že takových doktorů není více.
~
K pani doktorce chodíme cca 13 let můžu jen doporučit.Syn je alergik,astmatik a nikdy ho zbytečně nezatěžovala léky,antibiotiky.Díky její léčbě byl čím dál tím míň nemocný.Mohu jen doporučit a jen doufat ,že u ní zůstanem dlouho a nebudem muset hledat jinou.V čekárně se čeká jako všude ,málokdy se povede ,aby vás vzaly přesně na minutu a těch 10 minut snad vydržíte né?
~
Několik let jsem navštěvoval nejmenovaného alergologa. Potíže stále přetrvávaly. Vyrazně se však můj stav zlepšil díky paní doktorce Kábrtové. Mohu všem jen doporučit. Jak píše již jeden z mých předchůdců. Svědčí o tom plná čekárna. Děkuji Adam
Kohoutová
Velmi pečlivá a dobrá doktorka. O jejích kvalitách svědčí vždy plná čekárna. Sice musíme někdy déle čekat, ale víme, že je to ku prospěchu věci. Vyšetření totiž neodbude. Zatím co jsem se svými dětmi navštívila i jiné odborníky je paní doktorka ta nejlepší. Velmi doporučuji a divím se některým zde uvedeným názorům
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.