Dvořákova 1559, Jirkov 431 11
Červenohrádecká 1559, Jirkov 431 11
nasrana
S panem doktorem jsme velmi spokojeny,vse vysvetly,na vse se zepta,sestricka je take moc mila,starostliva,svoji praci oba delaji skvele.
Kamila Šišková
Velmi děkujeme za jeho péči. Chodila jsem s oběma syny od roku 1994 a až do dnešního dne nebyl jediný problém, jediné pochybení. Pan doktor nenechává nic náhodě, je důkladný, ochotný, vstřícný, pečlivý a hlavně vzdělaný. Totéž platí i o sestřičce. Je jasné, že k lidem, kteří mají posit, že snědli všechnu moudrost se staví stejně, a to je moc dobře. Lékař je on, ne my, domácí babky bylinářky.
Ještě jednou moc děkujeme, pane doktore a sestřičko Mirko :-)
VM
U tohoto lékaře jsem již 19 let.Přišla jsem k němu s nejstarší dcerou,které už potáhne 20.A nyní tam chodím se zbývajícími dvěma dětmi.Nemohu říct nic špatného naopak kdykoli tam příjdu s jakýmkoliv dítětem neopomenou se zeptat na ty další.Pro mě jsou pan doktor a jeho žena lidmi na svém místě.
Lucie N.
Pan doktor s jeho paní, jsou velmi milí a hodní. Jsem moc ráda, že k ním s dcerkou chodím, vždy mě vyslechnou a poradí - DĚKUJI VÁM -
Neměnila bych je za nic, mají velmi dobrý přístup k dětem a hlavně je mají rádi a to i svou práci - je to na nich vidět.
,,Pane doktore se sestřičkou, zůstaňte takový jací jste, jste výborní."
L.N. z Jirkova s dcerkou L.M.N.• • •
S panem doktorem a jeho manželkou jsem velmi spokojená
Je to velmi dobry doktor,a jeho pani je moc mila.Nemenila bych.
Nedoporučuji. Syn měl delší dobu průjem a špatně jedl, pokaždé nám doktor bez vyšetření stolice řekl, že je to u kojených dětí běžná věc. Nakonec jiný doktor zjistil, že má Salmonulu.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
S panem doktorem jsme spokojení nebyli vůbec. Když měl být syn očkován, nikdy se Dr. neptal jestli v posledních dnech nemarodil. Přesto-že měl teploty víc jak tři dny 38, vždy žekl, že to jsou zuby a dál to neřešil. A sestra se začala ohánět zákony.
Navíc po porodu SC nebyl ochotný přijet na první kontrolu domů, což je u jiných doktorů běžná věc.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
velice dobrý lékař
úžasný a velmi příjemný lékař vždy dokáže poradit