Psychoterapie Více

O nás

Odstraňme bariéry, pojďme dál
Léčba slovem
Vím, jak podpořit pozitivní změnu a udržet stabilitu. Plně chápu příběhy a situace svých klientů. Kromě teoretického základu mám sám některé hraniční momenty prožité.
S lidmi jsem v pravidelném kontaktu. Nic lidského mně není cizí. Kousek společně cesty během psychoterapie vnímám jako podporu klienta. Spolu to dokážeme!
Pokud jste se rozhodli hledat a nalézt, můžete vytočit telefon a domluvit si schůzku.
Výcvik v psychoterapii realizuji podle zásad, vybral jsem si HERMÉS SOLUTIONS TRAINING - strategické a systemické kooperační a komunikační přístupy v psychoterapii a hypnoterapii aneb od Miltona H. Ericksona k systemickým na řešení zaměřeným přístupům.
Pevně věřím, že kvalitní detekcí priorit, které člověk má nebo tuší, můžeme odblokovat zábrany a najít cestu nebo ji upevnit. Chodník, po kterém v životě jdeme, by měl být pevný.
Neškatulkuji, nekategorizuji, nemám na to právo ani patent. Z každého semínka může vyklíčit hezká rostlina.
Těším se na setkání právě s vámi.
Váš
Jan Beer
Více O nás

Služby

Specialisté

Mánesova 1080/3, Praha 12000

Názory o lékařích (10)

Pan doktor mi moc pomohl, příjemně se s ním povídá. Je tam příjemná atmosféra a jsem moc ráda, že jsem u pana doktora byla.

• PhDr., Mgr. et Mgr., Lic. Jan Beer, MBA individuální psychoterapie  •

Pan Beer poradil jako dětský psycholog mé dceři velmi dobře, zajímal se o její stav i po naši návštěvě a nic nepodcenil, trpělivě naslouchal a posléze se její stav po konzultaci s ním zlepšil a mohu tedy pouze doporučit.

• PhDr., Mgr. et Mgr., Lic. Jan Beer, MBA psychologické poradenství  •

I

Pan doktor má velmi lidský přístup, je vstřícný a ikdyz jsem se terapie me malé dcery nemohla zúčastnit, stačil mi pohled na dceru po terapii jak strašně moc se jí ulevilo. Až neuvěřitelné. Za mě skvělé! Moc děkujeme!

Hezký den,
    děkuji za zpětnou vazbu a zdravím do Příbrami. Středočeský kraj mám rád, proto ho jako prstýnek kolem Prahy, kde mám pracovnu, rád navštěvuji a často do něj jezdím na houby...
    Jste zodpovědná maminka a je fajn, že jste v souladu s tatínkem dítěte. Pokud by malá měla někdy v budoucnu jakýkoliv problém, můžete se bez problémů ozvat a pokud bude v mých silách, pomohu.
    Užívejte v klidu radostí života,

B

Pan doktor mě pečlivě vyslechl a okamžitě věděl jak mi s problémem pomoci. Ještě týž den, kdy jsem měla první návštěvu u pana doktora, jsem se začala řídit jeho doporučeními a moje potíže rychle mizí. Byla jsem velmi spokojena.

Hezký den,
    děkuji za Vaši reakci. Jsem rád, že se daří neduhy ukočírovat, ale v psychoterapii jde vždy o součinnost psychoterapeuta a klienta. Vy jste výborná, Vy jste to zvládla - když byste sama pro sebe nic neudělala, posun byste neviděla!

F

Pan doktor ke mně vždy přistupoval s pochopením a snahou opravdu mi pomoci. Na každém sezení pečlivě naslouchal, měl lidský přístup a dokázal najít řešení, která mi v dané chvíli pomohla. Jeho milé a pozitivní vystupování mi dodávalo pocit klidu, a i díky tomu jsem se na další návštěvy začal těšit. Mohu ho s čistým svědomím doporučit každému, kdo hledá nejen odbornou péči, ale také lidský přístup.

Pěkný večer,
    děkuji za zpětnou reakci a držím pěsti, ať Vám vše dobře dopadá podle Vašich představ.
    JBeer

Výborný terapeut, empatický a pozitivní.
    Pomůže ve všech možných situacích.
    Můžu jen doporučit.

Děkuji.

F

Doktor Beer působí sympatický, příjemně a má snahu pomoct.

Děkuji za Váš názor. Klient/pacient je pro nás vždy na prvním místě. Jan Beer

Mohu jen doporučit! Mám za sebou zatím první návštěvu a velmi mi pomohla. Pan doktor je naprosto úžasný, má velké pochopení a srdce na správném místě. Není co vytknout, odcházela jsem s velmi příjemným, povznášejícím pocitem. Těším se na další setkání. Mnohokrát za vše děkuji!

PhDr., Mgr. et Mgr., Lic. Jan Beer, MBA

Pěkný den, Lucie. Naší snahou je nejen pochopit podstatu problému, ale hlavně jej úspěšně vyřešit. Jsem rád, že se daří. Přeji příjemný den, Jan Beer

Pan doktor má velmi milý a empatický přístup. Porozuměl, že každý problém je individuální a potřebuje své řešení. A mimo jiné dělá výbornou kávu.

PhDr., Mgr. et Mgr., Lic. Jan Beer, MBA

Děkuji Vám za komentář. Vážím si každé formy zpětné vazby.

F

Pan doktor rychle vystihl podstatu problému a zařadil mě do terapeutické skupiny, která je báječná. Spokojená jsem byla i s individuální terapií, kvůli které jsem přišla.

PhDr., Mgr. et Mgr., Lic. Jan Beer, MBA

Děkuji za důvěru. Jsem rád, že se Vám daří. Děláte mílové kroky směrem vpřed - věřím, že brzy těžké období překonáte. S úctou Jan Beer