Psychoterapeutické centrum Řipská

Psychoterapeutické centrum Řipská

O nás

Psycholog Praha poskytuje psychologickou a terapeutickou pomoc pro děti i dospělé a nabízí informace o rozličných psychických potížích. Psychoterapeutické centrum Řipská sdružuje tým odborníků psychoterapeutů a psychologů včetně dětského psychologa ve společné spolupráci s psychiatry. Jestliže hledáte pomoc v podobě psychologické konzultace či psychoterapie, nabízíme Vám příležitost seznámit se s možnostmi, které jsme schopni a ochotni Vám nabídnout.
Přečtěte si více

Služby

Specialisté

Názory o lékařích (91)

Lékař: Mgr. Nina Šimůnková Individuální psychoterapie (50 minut)

Navštívila jsem několik terapeutů a zde jsem konečně našla přesně to, co potřebuji. Ano, mám vysoké nároky, proto jsem vděčná, že jsem paní Ninu našla. Je velmi empatická, má velmi profesionální a zároveň lidský přístup, dokáže mě podpořit a zároveň postrčit dál v mém problému. Když chci, mám možnost na sobě pracovat i mimo terapie. Setkáváme se online či osobně podle našich možností a domluve. Způsob její práce i přístup mi velmi vyhovuje.

Lékař: Mgr. Iva Paulová psychoterapie

Prostě přišel čas, kdy jsem si musela připustit a uvědomit, že chci žít jinak, vědoměji skoro až taková touha život prožít a ne přežít! Iva Paulová, je báječným průvodcem na této cestě. Ano, není to jednoduché, ale bez její pomoci bych to nezvládla a za toho půl roku, se cítím mnohem lépe! Moc děkuji!

F
    Lékař: Mgr. Tereza Vykypělová psychoterapie

Paní Vykypělová má příjemný, profesionální a empatický přístup. Přistupovala k mým potřebám individuálně a na veškerém průběhu terapie bylo možné se domluvit. Vedla terapii strukturovaným způsobem a vše bylo přehledné a srozumitelné. Zároveň samotná KBT, které se věnuje, mi pomohla udělat velký pokrok. Líbil se mi i způsob ucelené intenzivní terapie, která není založená na dlouholeté spolupráci, ale na postupném procházení jednotlivými metodami KBT tak, aby byl výsledek co nejefektivnější. Měl jsem tak pocit, že jsem si z každého sezení něco odnesl. Prostředí bylo příjemné, komorní a bezpečné. Paní Vykypělovou bych jako terapeutku určitě doporučil.

Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Lékař: Mgr. Jarmila Honsová individuální psychoterapie

Diskretnost , profesionalita, empatie, psychická podpora a pomoc v rozvoji osobnosti.

Velice doporučuji s jakýmkoliv problémem či životní situaci obrátit se na psychoterapeutku Jarmilu Honsovou, která je velice profesionální psychoterapeut s několikaletou zkušeností s komunikací jak s dospívající tak s
    dospělou komunitou. Díky této jsem se vydala správným směrem v životě a i nadále v tomto směru pokračuji i přes obtížné životní překážky a rodinné neshody.

B
    Lékař: Mgr. Tereza Vykypělová psychoterapie

Paní Vykypělová je moc milá a empatická a hlavně skvělá terapeutka. Umí naslouchat, v její přítomnosti mohu být sama sebou,nestydim se mluvit... Naučila mě pracovat s mými problémy. Díky ní jsem dokázala spoustu věcí rozklíčovat. Velice mi pomohla a já jsem moc ráda, že jsem našla právě jí.

T
    Lékař: Mgr. Nina Šimůnková Individuální psychoterapie (50 minut)

Ze začátku jsem necítila žádné změny ale po nějaké době ukončení terapii přišly všechny najednou. Rozhodne doporučuji

Lékař: Mgr. Nina Šimůnková Individuální psychoterapie (50 minut)

Můžu jedině doporučit, skvělé jednání, opravdu jsem se ze svých problémů dostala a moc děkuji:)

Ověřený profil
    Lékař: Mgr. Pavlína Sadilová Individuální psychoterapie (50 minut)

Uteče to. Každé sezení velmi rychle uteče, ale stojí to za každou minutu. Je to nesmírná úleva se nejen vypovídat, ale taky se někam posunout. Načerpat inspiraci, slyšet jiný pohled na věc, zamyslet se nad otázkami, které by mě samy nenapadly. Doporučuji všemi deseti.

Lékař: Mgr. Iva Paulová psychoterapie

S terapií u paní Paulové jsem velmi spokojena. Doporučuji komukoliv, kdo o terapii uvažuje. Paní Paulová má skvělý přístup.

Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Lékař: Mgr. Jarmila Honsová Individuální psychoterapie (50 minut)

Díky paní Jarmile jsem dokázal mnohem lépe porozumět své závislosti. Má výbornou schopnost porozumět a vysvětlit/osvětlit určité mechanismy chování. Zároveň dokáže člověka opravdu motivovat k jeho cíli. Rozhodně paní Jarmilu doporučuji.

Kontakt

Rybničná 18/1, Praha 162 00