Psychoterapeutické centrum Řipská
Specialisté
Galerie

Názory o lékařích (91)
Veronika S.
Navštívila jsem několik terapeutů a zde jsem konečně našla přesně to, co potřebuji. Ano, mám vysoké nároky, proto jsem vděčná, že jsem paní Ninu našla. Je velmi empatická, má velmi profesionální a zároveň lidský přístup, dokáže mě podpořit a zároveň postrčit dál v mém problému. Když chci, mám možnost na sobě pracovat i mimo terapie. Setkáváme se online či osobně podle našich možností a domluve. Způsob její práce i přístup mi velmi vyhovuje.
Hana K.
Prostě přišel čas, kdy jsem si musela připustit a uvědomit, že chci žít jinak, vědoměji skoro až taková touha život prožít a ne přežít! Iva Paulová, je báječným průvodcem na této cestě. Ano, není to jednoduché, ale bez její pomoci bych to nezvládla a za toho půl roku, se cítím mnohem lépe! Moc děkuji!
F.
Paní Vykypělová má příjemný, profesionální a empatický přístup. Přistupovala k mým potřebám individuálně a na veškerém průběhu terapie bylo možné se domluvit. Vedla terapii strukturovaným způsobem a vše bylo přehledné a srozumitelné. Zároveň samotná KBT, které se věnuje, mi pomohla udělat velký pokrok. Líbil se mi i způsob ucelené intenzivní terapie, která není založená na dlouholeté spolupráci, ale na postupném procházení jednotlivými metodami KBT tak, aby byl výsledek co nejefektivnější. Měl jsem tak pocit, že jsem si z každého sezení něco odnesl. Prostředí bylo příjemné, komorní a bezpečné. Paní Vykypělovou bych jako terapeutku určitě doporučil.
K.H.
Diskretnost , profesionalita, empatie, psychická podpora a pomoc v rozvoji osobnosti.
Velice doporučuji s jakýmkoliv problémem či životní situaci obrátit se na psychoterapeutku Jarmilu Honsovou, která je velice profesionální psychoterapeut s několikaletou zkušeností s komunikací jak s dospívající tak s
dospělou komunitou. Díky této jsem se vydala správným směrem v životě a i nadále v tomto směru pokračuji i přes obtížné životní překážky a rodinné neshody.
Barbora
Paní Vykypělová je moc milá a empatická a hlavně skvělá terapeutka. Umí naslouchat, v její přítomnosti mohu být sama sebou,nestydim se mluvit... Naučila mě pracovat s mými problémy. Díky ní jsem dokázala spoustu věcí rozklíčovat. Velice mi pomohla a já jsem moc ráda, že jsem našla právě jí.
Tc
Ze začátku jsem necítila žádné změny ale po nějaké době ukončení terapii přišly všechny najednou. Rozhodne doporučuji
Jitka Liptáková
Můžu jedině doporučit, skvělé jednání, opravdu jsem se ze svých problémů dostala a moc děkuji:)
P.
Uteče to. Každé sezení velmi rychle uteče, ale stojí to za každou minutu. Je to nesmírná úleva se nejen vypovídat, ale taky se někam posunout. Načerpat inspiraci, slyšet jiný pohled na věc, zamyslet se nad otázkami, které by mě samy nenapadly. Doporučuji všemi deseti.
Anežka Geislerová
S terapií u paní Paulové jsem velmi spokojena. Doporučuji komukoliv, kdo o terapii uvažuje. Paní Paulová má skvělý přístup.
SM
Díky paní Jarmile jsem dokázal mnohem lépe porozumět své závislosti. Má výbornou schopnost porozumět a vysvětlit/osvětlit určité mechanismy chování. Zároveň dokáže člověka opravdu motivovat k jeho cíli. Rozhodně paní Jarmilu doporučuji.
Kontakt
Psychologické vyšetření v Praze
Poradenství pro rodiče v Praze
Skupinová psychoterapie v Praze
Psychoterapie závislostí v Praze
Psychoterapie dětí a mladistvých v Praze