(27 názorů)

Perfect Clinic Klinika plastické estetické chirurgie Perfect Clinic získala své renomé díky skvělému týmu plastických chirurgů pod vedením Romana Kufy a Zdeňka Prose, a také servisu, který nabíz... Více

Dbejte o své zdraví

Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.

Jak to funguje?

Liberec , liberecký

Kontaktní údaje

O nás

Klinika plastické estetické chirurgie

Perfect Clinic získala své renomé díky skvělému týmu plastických chirurgů pod vedením Romana Kufy a Zdeňka Prose, a také servisu, který nabízí svým klientům.

Dnes disponuje dvěma klinikami v Praze a Liberci a pečlivě sestavený tým plastických
chirurgů zde provádí kompletní škálu estetických plastických operací. V nabídce zastoupena i cévní chirurgie a moderní trend naplńuje i spolupráce s čelistním a ORL specialistou. Více na http://www.perfectclinic.cz/

Perfect Clinic - klinika plastické chirurgie Praha

Klienti pražské Perfect Clinic mohou očekávat nejmodernější vybavení dvou operačních
sálů, maximální komfort a bezpečí a také precizní a vysoce odborné výkony nejen lékařů, ale celého personálu. Součástí kliniky je dospávací intermediální pokoj s plným monitoringem základních životních funkcí a také další pokoje jsou vybaveny mobilní monitorovací technikou. Nechybí nepřetržitý dohled zdravotního personálu včetně pohotovostního lékaře, což u konkurence není vůbec běžné. Perfect Clinic zaměstnává také vlastní tým anesteziologů.

Poslední novinkou kliniky je celé nové patro, věnované pouze miniinvazivním a ambulantním výkonům. Takříkajíc „ na počkání“ se provádí operace víček, uší, zvětšení rtů, výplně vrásek, ambulantní liposukce a některé liftingové zákroky v obličeji a výplně vlastním tukem. Kromě kratších objednacích lhůt potěší klienty atraktivní design zákrokového sálku i odpočinkové zóny s vlastnoručními podpisy lékařů týmu Kufa – Pros.

Perfect Clinic - klinika plastické chirurgie Liberec

9. září 2011 rozšířila klinika plastická chirurgie Perfect Clinic své působení na Sever Čech a otevřela svou pobočku v Liberci. Klinika plastické chirurgie je vybavena moderním zákrokovým sálem s technologiemi pro výkon ambulantních operací a konzultační ordinací. Tým plastických chirurgů pod vedením MUDr. Romana Kufy zde konzultuje a provádí ambulantní zákroky nevyžadující hospitalizaci.

Nejbližší zařízení

Názory o lékařích

• Přesnost
  • Péče
  • Zařízení
    Lékař: MUDr. Jiří Paděra plastická operace nosu

U pána doktora som sa rozhodla podstúpiť Rhinoplastiku a musím povedať, že som nadmieru spokojná so všetkým, ale najviac s konečným výsledkom, vďaka ktorému sa mi určite zmení kvalita života. Pán doktor Jiří Padeta má zlaté ruky! Ďakujem

Lékař: MUDr. Jiří Paděra modelace prsou

mimořádně dobrý lékař, profesionál, příjemná komunikace, empatický. Vše pečlivě vysvětlí a ukáže. Zmenšení prsou o 4 velikosti není snadný úkol, ale dálo se to zvládnout na 1+. Nemohla jsem si přát lepšího lékaře.

Lékař: MUDr. Pavel Kobzík Jiný

Spokojenost s panek doktorem po plastickém zákroku u nich na klinice Perfect Clinic. Profesionální přístup vč. personálu. Díky

Lékař: MUDr. Roman Kufa zvětšení prsou

Nehezká prsa-humus prsa. Nedoporučuji. Musela jsem jít jinam na opravu, kde mi někdo jiný dával ten humus do kupy. Nikdy víc!

Lékař: MUDr. Roman Kufa operace očních víček

P.Kufa mi podruhé operoval oční víčka , opět musím pochválit kvalitní a krásně profesionálně odvedenou práci , navíc je milý člověk a profesionál , snaží se pomoci s problémem dané oblasti která dotyčného trápí . I sestřičky jsou milé při operaci byla přijemná atmosféra , za mě s čistým srdcem doporučuji , lépe vidím a i esteticky se cítím dobře . Děkuji Markéta Galuszková

Lékař: MUDr. Roman Kufa operace uší

Za mne mohu jen doporučit. Profesionál. Lidský a profesionální přístup pana doktora byl na jedničku.

E
    Lékař: MUDr. Jiří Paděra modelace prsou

Skvele odvedena prace - vyjmuti imlantatu a zaroven odstraneni nevzhledne jizvy vznikle po drivejsi modelaci delane jinde. Zhruba po 2 letech neni misto rezu temer znat. Dekuji.

Lékař: MUDr. Lukáš Frajer Jiný

Pred 3 lety jsem u pana doktora absolvoval zvetseni licnich kosti pomoci implantatu a s vysledkem jsem stale vic nez spokojen.
    Mily personal, pan doktor se opravdu zajimal o vysledek jakeho chci dosahnout a dokonce mi udelal i simulaci vysledku zakroku pomoci rychle rozpustitelne injekce.
    Takovy zajem pomoci a opravdu rozumet problemu je velmi vzacny.
    Absolutne doporucuji.

Lékař: MUDr. Jiří Ferra modelace prsou

Pan doktor jsem skvělý lékař i člověk. Jako odborníka ho lze s klidným srdcem doporučit. Já k němu šla na výměnu implantátů po 17ti letech, počítala s klasickou modelací a nakonec mám modelaci pouze kolem dvorce a jsem velice spokojená

B
    Lékař: MUDr. Roman Kufa zvětšení prsou

První konzultaci mě omylem nezapsali, takže jsem byla vsunuta mezi pacienty a konzultace tak byla na 5 min. Při druhé, řádnější konzultaci, si p.Kufa vyřizoval zprávu v telefonu, to už jsem měla zaplacenou zálohu. Operace měla být dvorcem, kvůli mini- modelaci a zmenšení bradavek a nechala jsem na něm zda kulaté nebo anatomické, tak abych ve výsledku měla vyplněnou i horní část. Plné trojky. Po probuzení jsem řízlá spodem, prsa jsou pětky -F a mám dražší anatomické, takže velké povislé prsa. Na dotaz proč jsem řízlá spodem, mi p. Kufa řekl, že je to tak lepší a méně komplikované. Za mě tedy kliniku ani Kufu nedoporučuji.

Související vyhledávání