Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Poskytujeme komplexní ambulantní i chirurgickou léčbu obezity a s ní spojených onemocnění.

Služby

Specialisté

Názory o lékařích (6)

Z
    Lékař: MUDr. Dana Charpentier Jiný

Terrible attitude, judging, manipulative, no empathy. Stressed and brought me to tears with comments about my diabetic child and that I'm a bad mother. Programming to failure. Lack of professionalism. Imposed opinions outside her competence (ex. endocrinological, psychological).

Lékař: MUDr. Petra Šrámková Jiný

Naprostá absence zájmu o problém. Naprostá ignorace anamnézy. Připadala jsem si , že obtěžuji. Požádala jsem o výstup, a když jsem si přečetla jak moc co vše paní doktorka vyšetřila, tak jsem se nestačila divit, jelikož nic z toho neudělala. Do písemného doporučení, napsala věci, jako jízda na kole a podobně, a pokud by prostudovala řádně anamnézu , tak by věděla, že nic z toho nemohu dělat. Jelikož jsem z lékařské rodiny, tak jsem velice nespokojena s takovým přístupem. Je to ztráta času tam vůbec chodit. Celá tato klinika je postavena na penězích a drahých výkonech. Jsem velice zklamaná.

Lékař: MUDr. Jakub Kutil Jiný

Pan doktor je inteligentní, ale náladový člověk, který nemá příliš trpělivost s pacientem. Buď poslechnete na slovo a nebudete dávat nepohodlné dotazy, nebo tam vůbec nechoďte. Jakmile "poslušnost" pacienta není z pohledu lékaře 100%, nezajímají ho vaše důvody a odmítá více komunikovat, dokonce ani nedoporučí následnou péči. Tím zřejmě trestá ty z jeho pohledu neposlušné. To, že jsem z nošení ortézy měla narušené lymfatické cesty mu bylo srdečně jedno, i to, že koleno po léčbě stále nebylo, a není v pořádku. Když jsem se chtěla poradit o komplikacích, zřetelně mu to vadilo, dokonce se choval uraženě, ale kvalifikovanou či rozumnou odpověď jsem stejně nedostala. V lepším případě krčení ramen. Po dvou týdnech povinného nošení ortézy se zajímal jenom o to, jestli bude tahat vodu z kolene nebo ne, tím to pro něho skončilo. Doporučení k dalšímu specialistovi nebo alespoň rehabilitace - nic. Nepoučil mě o dalších postupech ani mi nedal doporučení, na co bych měla být opatrná. V podstatě se mnou jednal, jako kdybych si zranění přivodila jemu osobně naschvál :-)... Už bych se na něho znovu neobrátila. Je jedním z lékařů, kterým valnou část kapacity zaplní starost s vlastním egem a na prospěch pacienta už pak kapacita nezbývá.

Lékař: MUDr. Petra Šrámková Jiný

Ztráta času. Ani se nepokouší podívat se na laboratorní výsledky a jejich vlastní zbytečné dotazníky. V případě jakýchkoli dotazů vás přesměruje na endokrinologii. Jediným cílem je doporučit chirurgický zákrok k nahrazení žaludku trubičkou (což pro 21. století = vivisekci) nebo předepsat zbytečně drahé a velmi nebezpečné léky bez analogů v injekcích. Zároveň nechce předepisovat triviální biguanidy, které skutečně pomáhají.

T
    Lékař: MUDr. Petra Šrámková Obezitologie

Mám tutéž zkušenosti jako pacienti, kteří popsali, že dr Šrámkovou zajímáte pouze pokud ihned kývnete na bandáž žaludku a medikaci. Jinak ji vůbec nezajímáte. Bandáž vůbec neřeší příčiny obezity a proto není vůbec pro některé obézní pacienty vhodná, anebo pouze v kombinaci s další léčbou (psychoterapie, akupunktura apod.). dr Šrámkovou zajímá jen inkasování peněz od pojišťovny za provedenou operaci, pacient jako takový ji vůbec nezajímá.

Lékař: PhDr. Jitka Herlesová

Dobry den jmenuji se Milan Spišiak jsem klientem OB kliniky a timto mym slovem od srdce mohu rici ze pani doktorka je uzasny clovek vyzaruje pozitivni energii.Moc pekne se povida.Rad se zasmeji.Ale co mohu rici ze velmi pritahuje vnitrnim ja:-) je to takovy andel strazny se srdcem na spravnym miste.Nemuzu si vynachvalit ani z ordinace se mi nechtelo odejit.Uzasny usmevavy clovek.Takhle jsem si nikdy hezky nepopovidal se zadnou zenou jako s pani doktorkou.Mohu rici ze uplna parada.Ja se citim v blizkosti pani doktorky uzasne.

Kontakt

Pod Krejcárkem 975, Praha 13000 Zobrazit v Goole Maps
Všeobecná zdravotní pojišťovna, Vojenská zdravotní pojišťovna ČR, Oborová zdravotní pojišťovna
Související vyhledávání