O nás

Laserová dermatologická klinika specializující se na laserová estetická ošetření nabízí komplexní služby v oboru estetické medicíny, laserové dermatologie, plastické chirurgie. Klinika ALTOS patří v současné době k jedinému pracovišti v České republice, které je vybaveno nejmodernějšími špičkovými medicínskými lasery italské výroby DEKA – Synchro cévní laser pro neinvazivní omlazení, revoluční Motus AX s technologií Moveo pro rychlou, bezbolestnou laserovou epilaci, Synchro QS4 na odstranění pigmentací, SmartXide2 na vyhlazení vrásek a odstraňování kožních lézí.

Komplexní nabídka procedur v oblasti laserové a estetické medicíny, spolu s korektivní dermatologií, plastickou chirurgií, péčí o pleť i tělo, a nutričním poradenstvím, umožňuje uspokojit potřeby toho nejnáročnějšího klienta.

Pokud máte zájem o nezávazné konzultace (CENA ZA KONZULTACI JE 2000 Kč, POKUD V KLINICE ALTOS V DEN KONZULTACE ABSOLVUJETE JAKÝKOLI ZÁKROK, JE KONZULTACE ZDARMA),

objednejte se na tel.: +420 222 561 750, nebo e-mailem: info@altos-klinika.cz.

Pokud Vám nevyhovuje termín k objednání zde uvedený, nebo máte zájem objednat se prosím kontaktujte nás na tel.: +420 222 561 750.

Více O nás

Karlovo náměstí 2097/10, Praha 120 00
Zobrazit více

Názory o lékařích (20)

Y

Byl jsem objednaný na 17:30, na dveřích bylo napsáno, že mají otevřeno do 20:00, ale nikdo tam nebyl.

F

Easy, fast and attentive. Great treatment and personnel

• Dr. Irina Zvada (Yukhnovets) diagnostické vyšetření  •

F

Paní doktorka mi vše velmi dobře vysvětlila, byla velmi trpělivá a profesionální. Bylo vidět, že jí opravdu záleží na tom, aby mi pomohla vyléčit akné. Díky ní mám větší naději na zlepšení a cítím se dobře v péči.

• Dr. Irina Zvada (Yukhnovets) dermatologická konzultace  •

Доктор Гулиза очень внимательная, все сделала максимально аккуратно и быстро, спасибо большое!

• Guliza Akmatbekova estetické dermatologie  •

Very approachable and solved my issues quickly. Happy with the consultation.

R

Врач к сожалению не имеет достаточной компетенции в работе с лазером.Мне была проведена процедура мягко говоря очень плохо.Так как я не могу писать здесь подробности,просто хочу сказать,что на процедуры по удалению шрамов лазером лучше к этому врачу не ходить .

• Dr. Irina Zvada (Yukhnovets) Jiný  •

Paní doktorka se problému věnovala, dostatečně ho vysvětlila a navrhla léčbu. Teším se na další návštěvu!

I

I highly appreciate. I visited her for a dermatology consultation. She listened to me carefully to know my situation. She's responsible and honest. She didn't just jump to the diagnostic.

T

Bohužel jsem byla velmi zklamaná celkovým přístupem, doktorka takřka nemluvila a můj problém jí zjevně moc nezajímal. Navíc s rouškou pod nosem v době, kdy přicházejí ta nejpřísnější opatření proti covidu, nepůsobila moc seriózně. Půlhodinové zpoždění, v samotné ordinaci jsem byla max. 3 minuty - doktorka otevřela dveře a až na můj dotaz, jestli to je všechno a mám už jít, řekla, že ano. Nedostala jsem ani žádné doporučení, kam se se svým problémem dále obrátit. Jediné, co bylo pozitivní, bylo celkem příjemné prostředí a milé slečny na recepci.

• Dr. Irina Zvada (Yukhnovets) dermatologická konzultace  •

Po létě mě vždy trápí pigmentace na obličeji a také občas mírné akné. Na kliniku Altos chodím na chemický peeling dle doporučení paní doktorky a výsledky jsou super! Pleť mám hezky sjednocenou a bez akné :)
    Slečny na recepci jsou moc milé, prostředí čisté. Určitě doporučuji.

• Dr. Irina Zvada (Yukhnovets) estetická dermatologie  •