O nás
Mánesova 36
120 00 , Praha , hl. město Praha
Kontaktní údaje
O nás
Mezinárodní síť klinik estetické medicíny Mediestetik patří mezi úplnou špičku zdravotnických zařízení zaměřených na krásu. Svým klientům nabízí ty nejnovější metody moderní dermatologie a stomatologie – často v Evropě zcela unikátní – a také v jejich provádění už léta školí pracovníky ostatních pracovišť.
Pražská klinika Mediestetik určuje trendy na poli estetické dermatologie – byla prvním centrem, které do České republiky přineslo jedinou vědecky testovanou a patentovanou kryolipolýzu Zeltiq CoolSculpting nebo revoluční neinvazivní lifting Thermage, jejž dosud nabízí jako jediná. Z nejnovějších exkluzivních metod přichází nyní klinika se švýcarskou metodou buněčného omlazování RegenMatrix, která není k dostání nikde jinde. Jako jedno z hrstky pracovišť disponuje naše stomatologická klinika robotickým systémem CEREC, který je schopen vymodelovat a vyrobit zubní náhradu během několika desítek minut, a moderním plně vybaveným implantologickým centrem.
Najdete u nás lékařské kapacity s dlouholetými zkušenostmi a zahraničním vzděláním, kteří kladou velký důraz na maximální komfort klienta. Vysoký standard a kvalita péče jsou pro nás pak naprostou samozřejmostí. Že je to v dnešní době žádoucí, potvrzují tisíce našich spokojených klientů.
Naše vybavení
- Okluzní diagnostika
- Rentgenová diagnostika
- Dentální šperky
- Endodoncie
- Léčba kanálků s operačním mikroskopem
- Léčba paradontózy
- Zubní náhrady