Logo

Alej Svobody 56, Plzeň 323 00

Kineos přibral nového kolegu Ondru Nováka!!!
Ondra mě zaujal svým přístupem k fyzioterapii a práci s tělem, baví mě jeho funkční trénink a využití kalisteniky v práci, kterou lze perfektně využít v preventivních programech a docvičení po úrazech při návratu do sportu.
Pokud hledáte brzký termín fyzioterapie využijte Ondrův kalendář na Kineos fyziocentrum s.r.o.. Ondra Vám pomůže s pohybovým aparátem, bolestmi zad, prevencí, návratem po zranění ke sportu, kalistenikou, posílením středu těla.

21/11/2025

O nás

Jsme soukromá ordinace fyzioterapie a podiatrie, která se specializuje na komplexní léčbu pohybového aparátu a spojených dianóz, prevenci pohybového aparátu.

Náš tým se skládá ze dvou terapeutů:

Tomáš Mráz - specializuji se na fyzioterapii, podologii (léčbu bolestivých stavů chodidel, defomit chodidel), diagnostiku běhu, léčbu viscerálních obtíží a temporomandibulárního kloubu

Ondřeje Nováka - specilizuji se na funkční trénink, fyzioterapii, kalisteniku, fitness, techniky měkkých tkání

Ordinace je vybavena norským systémem Redcord, radiofrekvenčním přístrojem od BTL, kineziotaping,  plantoskopem a zajišťujeme jako akreditované zařízení výrobu stélek formthotics od Foot science.

Více O nás
Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů.
Naše specializace

Specialisté

Alej Svobody 56, Plzeň 323 00
Zobrazit více

Názory o lékařích (311)

Odbornost, jasnost, srozumitelnost, humor, efektivita

• Tomáš Mráz DĚTI - Podologie/podiatrie  •

naprostá spokojenost,vstřístnost,srozumitelne vsechno vysvetlil,Doporucuji.

• Tomáš Mráz DĚTI - Podologie/podiatrie  •

Vstřícný profesionální přístup, trpělivost, odhalení příčiny problému, podrobné vysvětlení léčebného postupu a naučení cviků, lidský přístup - prostě paráda.

• Tomáš Mráz fyzioterapie  •

Příjemné jednání, srozumitelný a erudovaný výklad funkčních chyb.

• Tomáš Mráz fyzioterapie  •

Moc milý a empatický přístup,vše skvěle vysvětleno :) doporučuji :)

• Tomáš Mráz DOSPĚLÍ - Podologie/podiatrie  •

T

Doporucene cviceni pro devitilete dite pomaha, budeme pokracovat

• Tomáš Mráz DĚTI - Podologie/podiatrie  •

Empatický přístup, velmi dobře vysvětleno, uvidíme, jak zafunguje cvičení.

O

Prolidký přístup, vše velice dobře vysvětleno. Přátelská atmosféra. Vřele doporučuji.

• Tomáš Mráz DOSPĚLÍ - Podologie/podiatrie  •

F

Setkání se sympatickým člověkem mi dělá vždy dobře, v tomto případě, kdy se Vám snaží pomoci a hledá možnosti jak Vám najít ty správné cviky, je to spojitost přímo geniální. Děkuji

I

Milý a profesionální přístup, ochota vše vysvětlit. Už se těším na další návštěvu:)