Dermatologie Více

Lovosická 440/40, 1. patro, dveře č. 2145, Praha 190 00

Medigma PLS-dermatologie, soukromá ordinace pracující bez pojišťoven. Máme ordinaci Polikliniky Prosek v prvním patře, 2x vlevo od schodů, dv.číslo 2145. Vedle odběru krve Unilabs. PŘIJÍMÁME NOVÉ PACIENTY. Dermatologická konzultace: 2 000 Kč, Venerologická 3000
Telefonní číslo 773 067 798 a 730 910 246

28/07/2026

O nás

Medigma PLS poskytuje komplexní dermatologickou a dermatovenerologickou péči, moderní regenerační procedury pro podporu zdraví a krásy pokožky, jako jsou oxygenoterapie, přístrojová lymfodrenáž a myostimulace. Tyto nadstandardní estetické a regenerační zákroky nejsou hrazeny zdravotní pojišťovnou. Kožní a dermatovenerologické pracoviště vede zkušený lékař MUDr. Terich, prověřený dlouholetou praxí.

Více O nás

Lovosická 440/40, 1. patro, dveře č. 2145, Praha 190 00
Zobrazit více

Názory o lékařích (1)

Daniel K.

Pana doktora velmi doporučuji. Jeho přístup byl maximálně empatický, profesionální a lidský. Oceňuji především trpělivost, se kterou mi srozumitelně zodpověděl všechny mé dotazy a podrobně vysvětlil celý postup léčby. V dnešní medicíně je takto zodpovědný a uklidňující přístup k pacientovi naprostým nadstandardem. Skvělá zkušenost, děkuji!

• MUDr. Ilya Opanassyuk dermatologická konzultace  •