Zdravotnické zařízení Plzeň - Doubravka s.r.o.

Masarykova tř. 62/1132, Plzeň 31200

Paní doktorka je rázná, ale pečlivá, vše vysvětlí - takhle si představuji péči lékaře.

• Zdravotnické zařízení Plzeň - Doubravka s.r.o. Jiný  •

Paní doktorka arogantní, nepříjemná až zlá. Doposud jsem nezažila tak strašný přístup lékaře k pacientovi,který si jde navíc jen vyzvednout výpis z karty pro zaměstnavatele ( který stejně nebyl připraven, jelikož sestra žádost zapoměla zaznamenat ). Sestra je na tom s chováním podobně. Paní doktorka už by raději měla z praxe odejít. Bohužel mám na toto její chování nejspíš "štěstí", přesto že nejsem konfliktní člověk. Jsem nucena hledat jiného praktika.

• Zdravotnické zařízení Plzeň - Doubravka s.r.o. Jiný  •

• velmi dobrá, bez dlouhých čekacích dob, spolehlivá a příjemná, odborně na výši

• Paní doktorka je velmi náladová. Běda pacientovi, když natrefí na " nenaloženou "
    paní doktorku.Hodnotím jako slabší průměr.

• Příjemná , pečlivá, lidská.

• Na paní doktorku nemám dopustit. Je to odborník na svém místě a má velmi milý a lidský přístup. Děkuji a mohu jenom doporučit.

• I

Paní doktorka je moc milá,rada si s ní po vyšetření ještě chvilku povídam.Je to opravdu dobrá doktorka a chodí k ní celá naše rodina

• B

slušné chování, odbornost