MUDr. Vladimíra Šuttová

Zubař · Více

Prakt.zubní lékař,laboratoř,ortodoncie

Školní 2426, Louny 44001

Připadá mi, že paní doktorka lěčbu fixními rovnátky záměrně prodlužuje aby inkasovala penize od pojištovny!! Začali se mi kazit zuby a paní doktorka místo aby mi aparát sundala a poslala mě na vyspravení kazů, tak mi aparat nechala a zuby se mi zkazili uplně!!! Takže kdo chce mít sice rovné, ale zkažené zuby, tak paní doktorka je na tohle specialista!!!!

K paní doktorce jsem na rovnátka chodila neuvěřitelných 12 let, a bez nejmenší známky úspěchu. V ordinaci jsem strávila vždy v průměru 30 sekund a oblíbené slovo paní doktorky znělo "dobrý". Naopak mi spíše přitížila. Když jsem naopak přešla jinam, v ordinaci jsem byla vždy cca 1 hodinu a výsledky byly vidět již po týdnech. Kromě toho neznám jediného člověka, který k ní kdy chodil, že by měl hezky srovnané zuby. Takže pokud chcete opravdu srovnat zuby, navštivte jiného zubaře/ku.

• Myslím že ti co si stěžují by se měli zamyslet do jaké míry se na neúspěchu léčby podíleli - pokud neberete doporučení lékaře vážně a zanedbáváte péči/nošení aparátku/komunikaci s lékařem, nemůžete se divit jestli se něco nepodaří. K paní doktorce jsem chodila léta a nejenže mi plomby od ní držely roky a roky, zuby mi vyrovnala krásně, dodnes dostávám komplimenty a lidi se mě ptají kterého mám zubaře. Navíc paní doktorka je velice profesionální a nejen to, pokud se bojíte zubaře, její příjemný a klidný přístup k pacientům vás zbaví strachu.

• Nejsem stejného názoru, jako prozatím hodnotící pacienti. Paní doktorku znám osobně a vím, že se jedná o velmi pečlivého lékaře s profesionálním vztahem ke svému " řemeslu ". Myslím si a jsem o tom vlastně přesvědčen, že není vždy chyba na straně lékaře, ale je to v mnoha případech i zlehčování a podceňování rad, které nám lékař udílí při léčebném procesu.Je potom samozřejmostí, že se dílo nezdaří a dochází k neobjektivnímu hodnocení práce lékaře, ale samozřejmě, že nelze vyloučit i v řadě případů špatný postup ze strany lékaře, ale to musí hodnotit pouze odborník se znalostí věci. Dle mého jsou některá hodnocení velmi zavádějící a vůbec nehodnotí faktický průběh léčby, ale určitý vztek na lékaře a možná i na sebe samotného. Myslím si, že zde by mezi pacientem a lékařem měl být takový vztah, který by se dal vyjádřit slovy " zůstaň člověk, člověku člověkem "

• nemohu souhlasit s tvrzením, že paní doktorka je na základní škoní povinnou prohlídku dobrá i tu totiž zanedbá. Chodila jsem k ní právě a základní škole kde jsem si kvůli tím potom prošla peklem, zubní kazy vrtala nedostatečně a ze všech možných vytahovala nervy... zkončilo to tak, že se mi zuby začaly kazit zevnitř - o některé jsem velmi bolestivě přišla a léčba byla a ještě bude dost nákladná! jeden zub mi odešel kvůli nevčasném zalití kanálku, jinak zub zčerná... paní zubařka zrovna měla naobjednáno a tak mi zub zčernal, úplně bez důvodu jsem tak přišla o horní 2 zub a to tak stálo pěkných pár peněz... tímto za všechno moc díky!

Šel jsem tam jen kvůli nasazovacímu aparátu. Chodil na kontroly asi rok, aparátek zbrousila až tak, že se nedotýkal zubů. I ve chvíli, kdy jsem jej přestal nosit se zuby zlepšovaly. Po roce léčení žádný posun a to šlo jen asi o milimetr.

• Na základní povinnou školní prohlídku dobrá, bohužel v oblasti ortodoncie velmi slabá.