Dentální hygiena - celkové ošetření (cca 50-60 min. • 1 500 Kč
Ordinační bělení
O mně
!UPOZORNĚNÍ!
V současné chvíli nepřijímám nové klienty.
Mým cílem je pomoci Vám ke zdravějšímu a krásnějšímu úsměvu :)
...
Ukončené školy
- 2011-2014 SZŠ a VOŠZ Alšovo nábřeží, Praha 1 - obor Diplomovaná dentální hygienistka
- 2007-2011 SZŠ a VOŠZ Alšovo nábřeží, Praha 1 - obor Asistent zubního technika
Specializace
- dentální hygiena
Dentální hygiena - celkové ošetření (cca 50-60 min.
Vratislavova 11 (2. patro hned vedle výtahu), Praha
1 500 Kč
Ordinace dentální hygieny
Ordinační bělení
Vratislavova 11 (2. patro hned vedle výtahu), Praha
Ordinace dentální hygieny
Eva C.
Paní Wiesner je pečlivá, milá, vždy vše bezvadně vysvětlí, mám z návštěvy vždy dobrý pocit a ještě krásně čisté a ošetřené zuby!
K.B.
S prací paní Veroniky jsem moc spokojená. Paní hygienistka je empatická, ochotná a citlivá, zároveň zuby vyčistí velmi pečlivě a důkladně. Opravdu si cením, když se v ordinaci mohu cítit uvolněně, a to v tomto případě jde bez problému. :)
Hana
příjemná, šikovná, vše super, nelze nic vytknout, jen se těšit na příští návštěvu
Jiří Rezek
Milý a vstřícný přístup, přesně takový, jaký by si člověk přál všude ve službách, zejména zdravotnických.
Zuzana P.
Perfektní péče, milý přístup. Doporučuji. Skvělé jednání s dětmi
Eva Kalousová
Paní Wiesner je velmi milá, laskavá, prostě skvělá!!!
Tittelbachova
Sestřička je velmi milá, šikovná. Nejlepší dentalni hygienička, kterou jsem navštívila.
BK
Pani hygienistka je moc pecliva a profesionalni,ale z me strany je totalne frustrujici nulova komunikace. Do ordinace se neda dovolat,na zpravy nedostanete odpoved a i kdyz se chcete preobjednat z terminu,ktery je za 3 mesice,je to bez sance. Take pracuji s lidmi,takze je to pro mne naprosto nepochopitelne a velke zklamani.
Jana Č.
Veronika je velmi příjemná, profesionální, vždy vysvětli, co se bude dít a jak se správne starat. Na navstevu se vždy těším a velmi doporučuji.
Chodím k pani Veronike pravidelne. Maximálna starostlivosť a z mojej strany spokojnosť. Kvôli veľmi zlej skúsenosti v minulosti som si dôsledne vyberala nového zubného hygienistu. Pani Veronika splňuje všetky očakávania, je veľmi starostlivá a vždy poradí. Všetko prebieha bezbolestne.
O mně
!UPOZORNĚNÍ!
V současné chvíli nepřijímám nové klienty.
Mým cílem je pomoci Vám ke zdravějšímu a krásnějšímu úsměvu :)
...
Ukončené školy
- 2007-2011 SZŠ a VOŠZ Alšovo nábřeží, Praha 1 - obor Asistent zubního technika
Ceny ZnamyLekar.cz
Specializace
- dentální hygiena
Stáže
- Soukromá stomatologická ordinace Praha (2014-2017)
Certifikáty
Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze