Plaňanská 573/1, Praha 108 00
Počernická 58/512, Praha 10, Praha 10800
JP
Pani Masarikova je skvela. Chodime k ni se synem, a krome perfektniho vysvetleni vsech problemu a reseni, pusobi taky neuveritelne lidsky a ma i dobry smysl pro humor, ktery nekdy odlehci situaci pro naprosto zbytecne vystresovane rodice.
• Poliklinika Malešice • Jiný •
T
T. F.
Výborná doktorka, pacientovi se věnuje, vše vysvětlí, aby to pochopil i laik, je velmi milá a příjemná.
Chodili jsme k ní s dcerou, kvůli predilekce hlavičky, po cvičení se vše srovnalo během chvíle.• Poliklinika Malešice • Jiný •
K paní doktorce jsme byli vysláni po synově tříměsíční kontrole, kde se panu doktorovi nezdálo jak se syn kroutí a jak naprosto ignoruje pravou stranu.
No tušení pana doktora bylo správné a nemohl nás poslat k lepší doktorce.
Paní doktorka nás narychlo přijala, aby se problém nestihl prohloubit.
Při prohlídce byla milá, usměvavá, vše mi vysvětlovala, ukázala základní cviky a napsala nám rehabilitace. Sice jsme se nevyhli Vojtově metodě, ale syn se lepší každou kontrolou.
Velké díky za profesionální a lidský přístup.• Poliklinika Malešice • Špatný psychomotorický vývoj tříměsíčního syna •
Katka
Velmi citlivá a příjemná paní doktorka. Pomohla mi s dlouhodobými bolestmi zad způsobenými skoliózou. Rehabilitační sestřičky jsou také velmi schopné a milé.
Skvělá pečlivá paní doktorka, pomohla mně po operaci ruky, i dítěti ve vývoji Vojtovou metodou. Dávám 1*
K této lékařce choďte jen v případě, že vám nic vážného není, a tedy se nedá nic pokazit. Po zlomenině kotníku a sundání sádry jsem měla začít intenzivně rehabilitovat. Paní doktorka při vstupním vyšetření zkoukla můj stav a předepsala mi jen tři rehabilitace celkem, že prý více není třeba!!! Nespokojila jsem se s tím - protože jsem chtěla začít chodit sama bez berlí, a rehabilitaci jsem si zajistila jinde, kam jsem pravidelně dojížděla několikrát týdně.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jestliže se dovíte, že by vaše zdravotní pojišťovna něco nezaplatila, doporučuji změnit pojišťovnu. každá pojišťovna proplácí něco jiného. Já jsem to tak udělal a jsem velice spokojoný. Dostává se mi té nejlepší péče, jakou jsem mohl na rehabilitacích poznat. Mám dlouhodobé potíže a zkušennosti z různými fyzioterapeuty. A paní doktorka mi vše vysvětlila a společně s jejími terapeuty mě dala dohromady.
Na rehabilitaci jsem moc spokojená, rehabilitační sestra je skvělá.
S paní doktorkou jsme moc spokojeni.má lidský a zároveň odborný přístup a velmi dobře to umí s dětmi.na prohlídky u ní se vlastně těšíme.Milá a příjemná paní doktorka.
Musím ohodnotit velmi příznivě. Paní doktorka je příjemná, ochotná vše vysvětlit a velmi dobře to umí s malými dětmi. Moje holčička jak vidí bílý plášt hned pláče, ale paní doktorka je natolik přirozená a milá, že malá se cítí dobře:-).
Sama jsem také pacientkou paní doktorky a jsem spokojená.• • •
Upravit nebo spravovat profil- Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze