Huťská 211, Kladno 27201
Stanislava Puchernová
Moc doporučuji! Nenajdete lepší obvodní lékařku než je paní doktorka Havlíčková.
• P-P Klinika Kladno, spol. s r.o. • Jiný •
Hříbal Milan
Tak k p. Havkíčkove chodím asi 24 let. Vždy sem s ni byl spokojen. Je pravda že často k dr.nelezu ale i tak sem rad že sem u ni. Znamy je a brzy uz nebude u dr. Ketnerove Pavly z CC Kliniky a je to otřes. Pacienta ami nevyšetří. Arogantni nepříjemná zralá na plivnutí do ksichtu. Hříbal Milan
• P-P Klinika Kladno, spol. s r.o. • Jiný •
Josef Bartůšek
Paní Dokorka, která se vždy postavila k řešení mých potíží excelentním způsobem a stejně tak i sestra. Mohu jen doporučit všem!
Já osobně jsem paní doktorce za téměř 30 let vděčný za to, že jsem dnes fakt v pohodě - i když jsem na tom byl několikrát opravdu dost zle. Málokterý lékař se zajímá, jde do hloubky, opravdu hledá řešení a taky LÉČÍ. Takže ji patří moje poděkování. A navíc - chodí k ní řada mých přátel a všichni svorně "by neměnili"• • •
Vlastik Hlušička
Znám p.Havlíčkovou velice dlouho, jsem velice spokojen,doporučuji všem, je málo tak dobrých lékařů.
Hlušička V.• • •
Michal
U paní doktorky Havlíčkové jsem již řadu let a nikdy jsem neměl důvod měnit a ani nikdy mít nebudu ... nejlepší praktická doktorka.
Josef Kohout
Souhlasím, že p.doktorka svou práci dělá dobře. Opak je její sestřička!!
Jana Beránková
Paní doktorka Věra Havlíčková je bezvadná praktická doktorka. Je velice pečlivá a důsledná. Jsem ráda, že mám takovou doktorku. Sestřička je také bezvadná. Vřele doporučuji.
Jeřábek Oldřich
Velmi dobrá paní doktorka, příjemná sestřička. Paní doktorka je opravdu lékařka na svém místě, několikrát problém přesně odhadla, a to dokonce lépe než odborná odd. v nemocnici a bez hledání v chytrých knihách. Pokud je třeba, sama odešle na další vyšetření, není třeba o nic žádat. Plně paní doktorce důvěřuji.
lepší není
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Kladně