Komenského 243, Nová Včelnice 37842
alena b
Zatím mi vždycky pomohl a jen v případě nutnosti odeslal ke specialistovi. Nic nezanedbal ani u mne ani u mé matky (infarkt a další). Vždy solidní jednání. Otec je u konkurenčního lékaře a ten vždy jen řekne "....ale měl byste si nechat udělat nějaké vyšetření...ne? nechcete?! no dobrá, tak já vám dám mydocalm a ibalgin a až Vám dojdou, přijďte..."!
Ano, od nervů je téměř vše. Vezměte si Tibetské mnichy, jak jsou zdraví.
A co má člověk asi dělat, než si hlídat papíry, ve společnosti plné dobře placených právníků a stále bohatějších (nškterých) pacientů, když jeho plat stoupá velmi, velmi pomalu? Reforma zdravotnictví prostě zamrzla a z obavy před výsledky voleb hned tak nerozmrzne. Lidé budou mít svého praktika, jako ušlápnutého úředníčka z vesnice, chtějí to asi tak. Kolega Urban zdaleka ještě ušl. úředníček není! Ať promine. MUDr. Kouba, kolega a konkurent.• • •
K pacientům se chová bez emocí, sedimentaci po antibiotikách jsem nikdy neměl, ani jiná vyšetření nejsou u něho oblíbená. Nejlépe, když má někdo potíže, tak je to z nervů.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pan doktor mi zjistil nemoc,kterou díky tomu můžu léčit.Zkušenosti jsem měl jen ty nejlepší.
Hambalík• • •
Tereza DLouhá
Bohužel souhlasím s negativními ohlasy, dříve ochotný lékař, který se opravdu snažil pomoci, nyní mám pocit,že jen vejdu do dveří, už ho tím obtěžuji, a vymýšlím si zdravotní problémy snad sám, na vše mu stačí Ibalgin, absolutní nezájem a neochota pacietovi pomoci, doporučit ho na vyšetření a podobně.Kdybych si vyšetření nezajistil sám, mohlo to dopadnout špatně. Stejnou zkušenost má i můj soused, který k panu doktorovi chodí od začátku jeho praxe. Škoda, že pan doktor na pacienty kašle, dříve to tak nebývalo.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Před 20 lety, když začínal, tak to byl nadějný doktor plný elánu se snahou pomoci. Dnes je to bohužel pravý opak. Diagnózu Vám řekne už v čekárně aniž by Vás viděl.