Slezská 207, Bohumín
Martin H.
Profesionál każdym coulem, děkuji za opravu těla :)
Vřele doporučuji• Chirurgické oddělení, Bohuminská městská nemocnice • Jiný •
Míchal Gavroň
Skvělý doktor a operatér. Vysvětli, poradí....Můj syn měl tříselnou kýlu, vše proběhlo dle mých představ pacient, rodič, lékař.
• jiné místo • Jiný •
PAVEL A.
PAN CHIRURG MI PŘI ŠITÍ KOTNÍKU ZAMĚNIL NITĚ (VSTŘEBÁVACÍMA MI ZAŠIL KŮŽI A TĚMA KTERÉ SE POZDĚJI VYTAHUJOU MI ZAŠIL ŠLACHY ) COŽ ZPŮSOBILO OPĚTOVNÉ ROZŘEZÁNÍ STEHU VÝMĚNU NITĚ PŘI ČEMŽ JSEM DOSTAL DO RÁNY INFEKCI TAKŽE CELKOVĚ PŮL ROKU NA MARODCE JIZVA JAK OD ŠVADLENY KOTNÍK NECITÍM !!!!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
G
gumi
Ošetřoval 3 mé nejbližší a nevím jestli je ještě možno chtít víc od člověka, který se Vám stará o jejich zdraví. Vstřícnost, trpělivost, rozvaha a odhad diagnozy,která se potvrdila až o pár dní později. Profesionál. Umí vysvětlit o co jde, co se děje a jak se bude pacient léčit.Mějme více takových lékařů a budem se mít fajn
Nikdy při akutním stavu pacienta nic nezanedbá ani nepodcení. Je pečlivý, lidský a výborný chirurg. Zachránil mi život při akutním zánětu slinivky břišní. A kdo ví o čem mluvím, tak také ví, že riziko smrti u této nemoci je velmi vysoké. Nyní mám sice občas problémy, ale nic závažného.
Laparoskopii žlučníku zakončil špatným sešitím svalových vrstev, dodnes mám zohyzděné břich, přestože jsem postoupila plastiku jizvy!O trvalých bolestech v jizvě se již ani nezmiňuji.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Moc toho nenamluví,ale ví si velmi dobře rady.
Má schopného pana asistenta, spolu jsou velmi silný lékařský tým.• • •
Váš účet byl odstraněn
Arogantní? Na to jste lidi přišli kde?! Jeho chování je úžasné,je to skvělý chirurg i primář,moc mi pomohl,stejně tak pan doktor Trach a já jim za to moc děkuji.• • •
Pana primáře jako chirurga vřele doporučuji,ale jeho arogantní chováni mně úplně dostalo.
L.D pacient
pan nový primář je obětavéj a hlavně umí!