MUDr. Svatava Dočekalová

Zubař Více

Ostrava 1 adresa

Praktický lékař stomatolog

J. Šavla 4, Ostrava 70900

Paní doktorka je již v důchodě. Byla skvělá. Více takových lékařů.

• Praktický lékař stomatolog Jiný  •

Dobrý den, paní doktorka je zručná a šikovná. Docházíme k ní několik let a to celá rodina včetně vnuka. Je vstřícná a jak již zde bylo napsáno,tak každý úkon který bude provádět řádně předem vysvětlí. Jsme velmi spokojeni. Děkujeme a přejeme pevné zdraví. Marta a Jaroslav.

S ošetřením paní doktorky jsem spokojen, každý výkon je náležitě vysvětlen.
    Zvláště jsem spokojen s přístupem k pacientovi , kvalitními materiály a šetrnou prací.
    Hodnotím také moderní zařízení ordinace na J.Šavla.

Paní doktorku mohu jen doporučit.

• A

K paní doktorce docházím více než 20 let, má velice příjemný a lidský přístup k pacientovi,v ordinaci je pohodová atmosféra,sestřička je příjemná a ochotná.Paní doktorka podrobně vysvětlí léčbu nebo zákrok, vždy jsem byla s ošetřením spokojená.Léčí i mou postiženou dceru, která má často problémy se zuby. Chová se k ní velice mile a lidsky, díky skvělému přístupu dcera překonává strach z ošetření, které je vysoce profesionální.
    Děkujeme.

• Paní doktorku navštěvuji již více jak 30 roků a musím kostatovat, že je opravdu vynikající, má výborný vztah ke klientům, v čekárně se zbytečně nečeká a vždy navrhne nejlepší řešení, jak zuby opravit, případně nahradit.

• Jsem spokojena velmi, pracovitá, vynalézavá, ochotná, důkladná.

• Je velmi dobrá, sestra ochotná.

• spokojenost

• Opraví co je třeba, vyčistí ultrazvukem nedostupná místa - doporučuji.