MUDr. Stanislava Kešnerová

Zubař · Více

Čáslav 1 adresa

Ordinace PL stomatologa

Za drahou 1205, Čáslav 28601

• Tato paní zubařka byla výborná, bohužel zemřela.

• Veliká škoda, že nás paní doktorka opuslila. Jako dítě, při školních preventivních prohlídkách, jsem vždy byla POUZE svědkem krvavého hororu u svých spolužáků a z toho i pramenil můj panický strach ze zubaře. Když jsem se jako dospělá k této paní doktorce dostala, na prohlídky jsem se začala těšit. Plombu od ní jsem měla celých 16 let bez jediného problému. ČEST JEJÍ PAMÁTCE !!!

• Doporučuji

• H

Skvělá a empatická lékařka. Není co dodat.

Vystřídal jsem již několik stomatologů. Paní doktorka je prostě super a není nutné, abych se zde rozepisoval.

Do svých 32 let,kdy jsem čekala dceru, jsem neměla jedinou plombu....tudíž jsem zubaře znala jen z vyprávění a preventivních konrol.Můj tatínek vždycky vyprávěl neskutečné historky,při kterých tuhla krev v žilách-zubaře se neskutečně bál.Takže,když jsem byla upozorněna,že tam je kaz a bude se muset opravit,polil mě studený pot.Mám ještě ke všemu velmi vyvinutý dávicí reflex,takže při kontrole chrupu se modlím,abych neukázala obsah žaludku lékaři. Paní doktorka,nejen,že si se mnou povídala jako kamarádka,ošetřila mě naprosto bezbolestně - stále jsem seděla s otevřenou pusou a čekala až začně ta neskutečná bolest - ona pravila : "HOTOVO",ale měla pochopení pro mou dávicí slabost a vždy,když jsem musela rozdýchávat,přestala s "prohlídkou či zákrokem" a zavedla řeč naprosto jinam. Takovou zubařku bych přála každému, je prostě super!!!