MUDr. Stanislav Ryčovský

České Budějovice 1 adresa

Stomatologická ordinace

Kněžskodvorská 26, České Budějovice 37004

• E

S panem zubařem jsem velmi spokojená. Přijal mě ve chvíli, kdy mě žádný jiný zubař nechtěl přijmout do své evidence. Přijal i další tři členy mé rodiny. Pomohl mi od velkého zánětu, který neodhalila jiná paní zubařka v Lékařském domě na pohotovosti, ta mi vrtala úplně jiný zub a zánět bolel dál. Pan zubař je velmi chápavý a nešetřil na mě injekcemi. Působí na mě velmi zkušeně. Doporučuji.

• H

výborný zubař, chodím k němu asi 20 roků, nikdy žádný problém, vždy vstřícný. Vyžaduje disciplínu a není pravda, že zuby hned trvá, ale každý se snaží zachránit.

• Výborný zubař.Strachu mě sice nezbavil, ale jinak je v pohodě.I můj syn a manžel k němu rád chodí.Ochotná sestřička.Nemam co vyčíst.

povahově bez chyby, pro děti perfektní , odborně v pořádku s jednou chybičkou, vrtá asi tak 30 vteřin po aplikaci injekce proti bolesti,takže je skoro zbytečné si je u něj nechat dávat

• D

Priserny lekar-odvadi velice nekvalitni praci!!!
    Nevydava potvrzeni o platbach.

I přesto,že se bojím zubařů,opravdu super.Přestala jsem se bát,sotva na mne pan doktor promluvil a poznala jsem,že je to opravdu zubař na pravém místě

• výborný zubař i moje děti se přestali bát zubaře - super