Žižkova 146, Kolín 280 02
Dagmar B
Paní MUDr. Toupalíková má velmi příjemný lidský přístup k pacientům. Velmi mi pomohla. Z celého srdce jí děkuji.
• jiné místo • Jiný •
krska.k
Jeste si mi nestalo ze by pani domtorka prisla.do ordinace v cas. Za spozdeni se nikdy, jiz plne cekarne pacientu neomluvi. Byla jsem k k ni pridelena po skonceni sveho lekare a po dalsi negativni zkusenosti zacinam usilovne hledat jineho lekare. Nemam rada nedochvilnost a tady je to opravdu pokazde.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Martina Z.
Znám Paní doktorku už 15 let. Jsem naprosto spokojena s jejím přístupem.Vždy,když jsem byla nemocná,nebo jsem se bála,ze mi něco je jsem přišla k ni a vždy se vše vyřešilo.Pani doktorka má hodně dalších pacientů,takže se nedivím,ze se čeká dlouho..Vždy si to radši vysedim. :)
Jan
Při každé návštěvě u paní dr. Toupalíkové (naštěstí né moc časté 2krát do roka) se modlím abych paní doktorku nemusel návštěvovat častěji! Každý lékař jak jsem se mohl přesvědčit z vlastní zkušenosti dodržuje pracovní dobu a své pacienty začne příjmat v době kdy mà určenou ordinační dobu. Zde při každé mé návštěvě Vám oznámí sestřička (pokud na Vás rovnou nekřičí) že paní doktorka bude mít zpoždění :( Takže po 45minutách se nám krásně naplnila čekárna a paní doktorka stále nikde. Je pravda že naposledy to bylo jen 30 minut,ale neprofesionalita a nervozita pacientů v čekárně u této paní doktorky opravdu stojí za pováženou...
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Marek Jeryje
Byl jsem k paní doktorce přidělen po skončení mé lékařky. Po předchozím telefonickém objednání s důrazem na přesnost vzhledem k mému zdravotnímu stavu mne nechali čekat 30 minut a když zavolali dalšího pacienta, ozval jsem se. I přesto se mi sestra snažila zavřít dveře před nosem.
Pacientů má dost, dělá TPCA, takže se i podle toho chová.
Jako lékař nevím, ale profesionální přístup rozhodně ne.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pavel Toupalík
Paní doktorka MUDr. Šárka Toupalíková je vynikající diagnostik.Nemoci, které paní doktorka diagnostikovala, byly vždy úspěšně léčeny a v případě, že byli pacienti předáni do další péče jednotlivým odborným lékařům, byly diagnosy stanovené paní doktorkou vždy potvrzeny. O kvalitách paní doktorky svědčí zcela prokazatelně zástupy nových pacientů, kteří přecházejí do její péče od jiných, méně úspěšných lékařů.
Pavel Mišík
Paní doktorka Šárka Toupalíková je vynikající diagnostik a v širokém okolí nemá konkurenci. Opakovaně jsem se přesvědčil, že její diagnosy byly potvrzeny jak úspěšnou léčbou, tak i odbornými lékaři z jiných oborů (např. kardiologie, ortopedie atd.), kam byli pacienti odesíláni k další léčbě.
svejk
Velice jsem nespokojen s p.doktorkou! Nemá svůj názor a nechává se ovlivňovat svou zrdravotní sestrou!!
Nezná diagnózy a neví jak poté léčit!! Na kontroly objednává v určenou dobu,ale stejně veme lidi,kteří přišly před vámi!! Takže 2-3 hodinky čekání po domluveném čase kontroly pro ni není žádný problém!!!!! Kdyby neměla různé reklamní letáky různých přípravků,či léků tak vůbec neví,co má předepsat za lék!!• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní