MUDr. Rostislav Koňařík

Kostelec nad Labem 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé

Neratovická 237, Kostelec nad Labem

• I

Je to dobrý,velmi pečlivý.Vždy ma příjemný osobní přistup.Skrátka perfekt doktor.

• S panem Koňaříkem jsem spokojena, jediné co mi vadí je dlouhé čekání v čekárně, je to ale tím, že opravdu každého pacienta vyzpovídá, nejdříve mi to také bylo nepříjemné, ale teď vím že je to v rámci jeho práce.

• Ochotný a vždy pomůže - v poslední době jsem absolvoval celou řadu vyšetření a nikdy se mi nestalo, že bych byl "odfláknutý" ba právě naopak velmi precizní, ochotná a svědomitá práce - jsem velmi spokojen a vřele doporučuji

• Byl sem u nej trikrat a pokazdy mi pomohl... sem snim velmi spokojeny..

• Je to důsledný a pečlivý lékař.

• Pan doktor mě moc. pomohl, je výborný, akorát po mě někdy chce při léčení spolupráci. PP

S péčí Mudr Koňaříka jsem velmi spokojená. Zajímá se o mé potíže, je pečlivý a "dohání" zanedbání ostatních lékařů.Snaží se komunikovat a nalézt příčinu mých zdravotních problémů. Kéž by takových bylo více!!

• S

MUDr. Koňařík je velice příjemný a důsledný. A to že pokládá mnoho otázek, neznamená, že Vás zkouší jako ve škole...ale stále si ověřuje fakta...určit diagnozu je velmi těžké!Tento doktor nic nezanedbá. Já jsem spokojena...

• A

Co říkáte na to, že stetoskopem vás poslouchá přes šaty a přes podprdu?

• Kdo může, ten jezdí jinam. Kdo nemá auto, nemá kam.