Revmacentrum® - ortopedie

Mošnova 8, Brno 615-00

SurGal Clinic s.r.o.

Drobného 38-40, Brno-střed, Brno 60200

• D

K panu primárovi MUDr. René Moster, som chodila z Bratislavy, s ramenami, šialené bolesti som mala. Dostala som liečbu krvnou plazmou. Aj dnes viac než po desiatich rokoch môžem ďakovať za vyliečenie a užasný prístup ako k pacientovi. Vážený pán primár veľká vďaka, a aj celému kolektívu, ste naozaj dobrí.

• Revmacentrum® - ortopedie Jiný  •

Před mnoha lety to byl jediný lékař,který mi udělal za VIP příplatek ultrazvuk v inkriminovaných místech,bohužel mi nijak nepomohl.Doporučil mi drahou Rázovou vlnu , po které se můj stav ještě zhoršil a víc se o mne nezajímal.....
    Perlička byla tato,když si objednával pacienty na pátek a to v 16hod.odpoledne.....
    Po této zkušenosti jsem si našla lidového lékaře,kterému nejde jen o peníze.

• H

Díky panu doktorovi jsem skončila v 18 natrvalo v ID, já ty peníze neměla, proto se operace nezdařily a museli to zachraňovat jinde. Nejdřív mu jde openíze a pak o pacienta, to nemá s odborností nic dělat.

Souhlasím s těmi, kdož napsali v tomto fóru, že je především dobrý , ba co dím vynikající obchodník. Ne že by nebyl odborník, to on je, ale kdo nepřispěje ze svého, ...Prostě bez peněz k Mosterovi ne..., a když dáš málo, vyúčtuje si na pojišťovnu i to, co vůbec neudělal.

Pan primář je vynikající odborník s výborným přístupem k pacientům ,je velmi milý ,trpělivý za vše dík

• H

Spokojeni jsou jen ti, kteří dostatečně přispěli ze svého. Ti co na to neměli, jako já, museli hledat jiného lékaři, jak bylo doporučeno.

Díky panu primářovi si již čtvrtým rokem prodlužuju sportovní kariéru. Byly doby, kdy jsem to neviděl už ani na šachy - problémy s kolenem, s kotníkem, se zápěstím. Prošel jsem tři ortopedie, kdy mě vždy akorát poslali na rehabilitace - až pan primář mi opravdu pomohl (samozřejmě to nebylo ze dne na den) a dnes nemám nejmenší problém s ničím. Moc děkuji! A ikdyž mohou být čekací doby na objednání delší (já čekal přes měsíc) - vyplatí se snažit se k němu dostat!

• Pane Docente,
    Děkuji za vaši léčbu mého kolene.
    Za 3 měsíce zase přijedu. S. Kratochvilova

• S tímto lékařem jsem velmi spokojená. Příjemný přístup, příjemné prostředí, velmi dobrá otevřená komunikace.

• Mé matce, které je 83 let doporučil léčbu krevní plazmou, ačkoliv měla artrózu č. 3 . Za léčbu zaplatila během roku asi 25 tisíc a výsledek byl zhoršení na artrózu č. 4. Nyní je naprosto nepohyblivá a operace vzhledem k věku a zdravotnímu stavu prakticky nemožná - měla ji na doporučení lékaře podstoupit již před rokem a ne zkoušet drahou a v jejím případě neúčinnou léčbu. Nemyslím si, že tak zkušený ortopéd to nevěděl. Nedokážu posoudit....