Ordinační hodiny:
Více O mně

Praktický lékař pro dospělé

Lechowiczova 2970, Ostrava 702-00

• Z

Skvělý lékař, velice vstřícný a profesionální přístup

• H

Skvely pristup, profesionalita a v neposledni rade pozitvni nalada i v dobe preplnen cekarny

• D

K panu doktorovi chodím 10 let a vždy mi ochotně pomohl vyřešit moje problémy. Jsem spokojený.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

U pana doktora Ehla jsem pacientem již řadu let. Vyzdvihl bych nadstandartní přístup k pacientům, snahu řešit potíže tou nejefektivnější cestou. Doktor par exellence!

• N

Jsem rodinný příslušník pacienta. Pan doktor by se měl naučit komunikace s rodinou svých pacientů a ověřování informací. Protože aby se bavil jak kdybych mu odpadla od patřičného místa to už bylo i na mě moc. Jsem zvyklá na kde co ale není mi 16let aby se ke mě někdo takto choval. Mám k lékařům a úředníkům neskutečný respekt a pokoru, bohužel se to samé nedá říct o přístupu tohoto lékaře. P. doktor se omluvil, to ale neřeší jeho absolutně nevhodné chování.

• jiné místo Jiný  •

MUDr. René Ehl

Děkuji za hodnocení. Pochopil jsem ho jako motivaci jak dál na sobě pracovat a zlepšovat komunikaci.

René Ehl

U pana doktora jsem již celých 10 let, i když nyní dojíždím delší trasu, tak mi to za to jednoduše stojí. Takového pečlivého a přemýšlivého lékaře, který věnuje svým pacientům čas, důkladnost a celkové zhodnocení problému je totiž těžko pohledat. Pan doktor Ehl totiž není pouze fabrika na léky a pacienty jako tomu může být jinde, pan doktor řeší jádro problému a ne pouze jeho symptomy. Samozřejmě, když je třeba použít léky, tak vykoná co je třeba, ale pan doktor se snaží dělat to, co by měl dělat každý doktor - prevence nemocí a zdravotních potíží. V případě analýzy výsledků rozborů, testů, atp. dokáže výborně vysvětlit každou část a zasadit ji do kontextu. Pokaždé také dokáže skvěle povzbudit a motivovat k pozitivní změně tak, aby byl člověk v klidu. Jak je ale zjevné z ostatních hodnocení, tento přístup evidentně stále nemůže přijmout spousta pacientů, kteří chtějí pouze jednoduše vyřešit momentální špatný stav a nechtějí řešit jejich dlouhodobé potíže.

• E

U Mudr.Ehla jsem bývala před několika lety spokojená, ale posledních 2-3 návštěvy mě vysloveně vystressovaly. A to opravdu chodím jen málo a v nutných případech.
    Dlouhé přednášky o zdravém životnímu stylu, téměř nulové vyšetření, a i dost osobní neempaticke poznámky..dokonce má mě křičel, že jsem přibrala, i když samozřejmě věděl, že jsem několik let musela brát léky, které to zapříčinili.
    Jsem rozhodnutá najít si jiného lékaře.

• V

Vynikající lékař,skvělý človek jsem maximalne spokojen, a mohu každemu doporučit.Velmi přijemný přistup k pacientum.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Dobrý den, bohužel, musím se přidat spíš k názoru negativnímu.Dr.Ehl,se snaží léčit podle svého uvážení a přesvědčení, bohužel někteří pacienti,by uvítali raději ,kdyby je poslal na vyšetření, udělal veškeré krevní testy atd.Já mám panickou poruchu, tím pádem je mi všechno přisuzováno hlavě.I to,co je logicky nemoc.Proto, si hledám jiného praktika,s normální,ne alternativní léčbou.

• Praktický lékař pro dospělé  •

• Přešel jsem po ukončení pracovního poměru do důchodu a na doporučení známých jsem přešel k DR.Ehlovi. přístup PÁNA Doktora byl plně profesionální, lidský a z hlediska účinnosti léčby na 100%. vzal jsem si jeho rady k srdci a makal jsem na sobě. Jsem živý, zdravý a přes svůj věk 67a půl roku aktivních ve všem. Děkuji Pane Doktore.

• Praktický lékař pro dospělé Diabetická a celková  •