Praktický lékař pro dospělé, homeopat

Za Prachárnou 1a, Jihlava 58601

• I

Paní doktorka je velice usměvavá a ochotná. Má stále dobrou náladu a myslím, že je to praktický lékař na dobré úrovni. Akorát sestřičku je vidět práce už moc nebaví, takže je často protivná a nesympatická.

Profesionální přístup, vždy bez problémů, jedině doporučuji

• D

Svoji lékařku bych nevyměnila,empatická,velmi lidská se srdcem na správném místě.jen sestřičku už možná tato práce vyčerpává,je potřeba ji brát s nadhledem.

Je to lékař na svém místě.vždy poradí a pro každého má usměv,je lidská

• Moc nám celé rodině pomohla.

• Prostě výborná!

• Paní doktorka je vždy milá a usměvavá, takže i když vám není nejlépe (a tak to většinou bývá, když její ordinaci navštívíte), podrží vás a svým osobním a lidským přístupem vás nenechá na pochybách, že se o vás postará, jak bude umět nejlépe. Nemohu nic vytknout ani ve vztahu k úrovně péče z profesionálního hlediska (ta si myslím, že je vysoká).

• Excelentní paní doktorka!!! Profesionální, s lidským přístupem, má hodně odborných znalostí a zkušeností... Co víc dodat, je to odborník ve svém řemesle.

Paní doktorka je velice příjemná, hodná, vyslechne, poradí, vyjde vstříc. Řekla bych, že je i ideální kolik času si bere na pacienta, člověk se v čekárně zas tak dlouho nenačeká.

• Z

Velice příjemná, stále usměvavá a nikdy špatná nálada. Vždy mě pozorně vyslechla a pak velice dobře poradila. žádné zbytečně zdlouhavé léčení a zbytečné placení za nic! Mohu jen doporučit:-)