Bohužel v současné době nepřijímáme nové pacienty.

Praktický lékař pro dospělé

J. Šavla 4, Ostrava 70900

• S

Jsem velmi ráda za paní doktorku, která je pečlivá, empatická a opravdu se o pacienta zajímá a vyšetří ho. Chodím k ní už pár let co jsem se přestěhovala a přístup je opravdu skvělý.

• I

Musím opravdu napsat p.doktorce poděkování i když není můj obvodní lékař.Zastupovala mého lékaře a odborně mě vyšetřila a vlastně předešla velkým zdravotním problémům,kdy okamžitě dala žádanku do nemocnice ,kde mě hospitalizovali a řešil se zdravotní stav.Tímto sama za sebe dávám veliký palec nahoru paní doktorce.Je top, lékařka.Kterých je v dnešní době málo. uznání,ochota k pacientům. Také poděkování i sestře p.doktorky. Děkuji, děkuji.

• V

Jednoznačně doporučuji. Lékařka fantastická, pečlivá, empaticka a zároveň upřímná. Profesionální a zároveň tak lidská.
    Naprosto perfektně odhadla diagnózu, ve všem co může vyjde pacientovi vstříc. Má mou 100% důvěru a za mě děkuji za takové lékaře! Kéž by jich bylo vic

Radomíra Černocká

Děkuji!!!! vaše hodnocení mě potěšilo a vím, že moje práce není zbytečná.....

• V

Za mě nejlepší, nejochotnější a nejpozitivnější paní doktorka jakou jsem za svůj život potkala. Člověk i v nemoci odchází pozitivně nalazen a samozřejmě dobře ošetřen, paní doktorka nenechává nic náhodě.

Radomíra Černocká

Děkuji , já si toho moc vážím...:)))

• S

Pro mě je MUDr. Radomíra Černocká skvělá lékařka nejen po stránce odborné, ale také zároveň lidské. Vždy se snaží pomoci, trpělivě vyslechne trápení. Je to správný člověk na správném místě.

Radomíra Černocká

Moc děkuji., vaše hodnocení, milí přátelé a pacienti ,mě motivují., a velmi těší...... :)

• Z

Pro mě je MUDr. Radomíra Černocká ,,NEJLEPŠÍ,, lékařska nejen po stránce odborné, ale také zároveň lidské.

Radomíra Černocká

Děkuji...moc mě to potěšilo zrovna v mém nelehkém životním obdobi...

Pani doktorka dost sebevědomá,. Profesionální, než léčba ji zajímá něco jiného.nastesti už mám novou paní doktorku

Děkuji Renato Nováková za hodnocení.,

špičkova doktorka..profesionalní přístup k pacientum..usměvava milá prostě super žena.

Paní doktorka je velmi milá a příjemná. O tom, že je oblíbená svědčí nejen hodnocení na těchto stránkách, ale i to, že pacienti jsou ochotni sedět v oné čekárně, jak zmiňoval nepodepsaný host, mít vedle sebe cikány a čekat, až na ně dojde řada. To, že se snaží pacienty poslat co nejdříve k odborníkům, rozhodně nepovažuji za nedostatečnou odbornost, ale naopak. A taky obdivuji, že je ochotná se těm cikánům věnovat. Jiní by to nedělali. Za naši rodinu děkuji.

Radomíra Černocká

Moc a moc děkuji, v dnešní době., kdy z nás udělali zejména úředníky ,je každé dobré hodnocení ceněno zlatem.

pí.doktorka je velmi příjemná velmi pečlivá a radostná nikdy by ji nevimněnila