MUDr. Vladimír Polák

Internista · Více o specializacích

Nový Jičín 1 adresa

Vladimír Polák
Odborný lékař interní a diabetologie

Tyršova 21/1621, Nový Jičín 74101

• Kdybych tohoto lékaře mohl mít i jako svého odborného,nneváhal bych s jeho volbou ani minutu.
    Takových lidí s jeho přístupem k pacientům je velmi málo! Petr Jorpalidis,Nový Jičín

• Pan doktor Polák je velmi hodný a ochotný člověk. Chodím k němu na kontroly už 12 let a díky
    němu mohu žít plnohodnotný život. Také sestřička je velmi vstřícná a ochotna, děkuji
    Milena Jurečková, Nový Jičín

• Opravdu dost dobrý přístup,poradí a myslí to opravdu dobře i když někdy moc drsnej,ale tak to má být,My pacienti jsme lumpové a nic nedodržujeme

• k panu doktorovi Polákovi chodíme se synem kvůli alergickému astmatu cca půl roku - díky jeho homeopatické léčbě jsme nyní bez kortikoidů i antihistaminik (na antihistaminikách byl syn téměř pernamentně už od narození kvůli atopickému ekzému). Samozřejmě občas nějakého toho bacila chytnem, ale nyní máme průběh respiračních onemocnění velmi mírný - před zahájním homeopatické léčby syna kašel i při obyčejné viróze trápil tři týdny i více a většinou jsme museli začít brát ATB, nyní jsme za 3 dny z nejhoršího venku a zatím úspěšně bez ATB. Pan dokor má k dětem velmi pěkný přístup - proto vřele doporučujeme.

• V

Docházím k tomu doktorovi na homoeopatii a je to jediný doktor, kterého jsem kdy poznala, který se opravdu zajímá o to, jak se cítím. setkávám se v životě u doktorů jen se nezájmem a pocitem, že otravuju. k tomuto doktorovi chodím ráda. vlastně jen díky němu ještě žiji a můžu vést ucházející život.

• Velice příjemný, ochotný. Docházíme k němu na homeo a naše potíže jsou na ústupu. Mohu doporučit.

• S panem doktorem mám špatnou zkušenost. Mé zdravotní problémy se velmi zhoršily a díky němu jsem ztratila důvěru v lékaře.

Docházela jsem k panu doktorovi během svých dvou těhotenství. Je to profesionál s velkým P a zároveň velmi empatický a lidský. Neznám lepšího lékaře.Právem mu patří plný počet bodů.

Také jej navštěvuji na homeopatii. Můžu všem doporučit. Je hodný :-)

• O

je prostě jednička!!!