Jmenuji se Radka Hrbková a jsem fyzioterapeut.

Do Aquapalace Praha již není možné se ke mne objednat. Brzy zde budou uvedeny nové informace.

Zaměřuji se zejména na pooperační stavy, dále na práci s pacienty v rámci onkologie prsu a v neposlední řadě také na terapii v rámci viscerální manipulace.

Nejvíce se však zajímám o problematiku jizev, které se věnuji již od studia na vysoké škole.

Těším se na naši budoucí spolupráci.

Více O mně

Radka Hrbková
Aquapalace Praha Čestlice

Čestlice 138, Beroun 251 01

• B

Fyzioterapeuta Radka je asi jedna z nejlepších a nejempatickejšich terapeutek s jakymi jsem doposud měla rehabilitace . A tech jsem fakt měla doposud hodně kvůli zraněním .Na rehabilitace s ní jsem sa vždy tešila - to bylo nejem o cvičení ,ale i lidském a přatelském přístupu .Proto mi bylo moc těžko když tam , kde jsem k ní chodila ukončila spolupráci .

• I

Velmi milá a nejšikovnější fyzioterapeutka! Vše ukáže a trpělivě vysvětlí, má opravdu zlaté ručičky. Je poznat, že chce pomoci a že ji její práce baví. Velmi doporučuji a moc děkuji.

• Aquapalace Praha Čestlice fyzioterapie  •

Skvělá, empatická, je výhra se dostat do její péče. Nic netušící se tak stalo, pomohla mne tak rychle, chronická bolest ustoupila. Přeji všem bolavým tuto zkušenost.

• V

S paní Hrbkovou jsem maximálně spokojená. Vždy se snaží najít původ bolesti a najít vhodný cvik k jejímu odstranění. Je vidět, že ji práce baví a naplňuje a tak by to mělo být.

• E

Moc šikovná a milá fyzioerapeutka. Děkuji za pomoc a ráda se budu vracet.

• Aquapalace Praha Čestlice manuální terapie  •

• E

Paní fyzioterapeutka je naprosto dokonalá nejen v odborném měřítku, ale i v lidském přístupu. Vždy velmi rychle a přesto citlivě odhalila zdroj bolesti, našla jednoduchý cvik, který jsem byla schopna i bez její dopomoci dělat doma a tak svůj problém eliminovat. Je to opravdu velký odborník s lidskou tváří.

• Aquapalace Praha Čestlice fyzioterapie  •

Velmi šikovná, milá a empatická fyzioterapeutka! Stačily dva, tři hmaty a našla kde je problém. Vše skvěle názorně ukáže a vysvětlí, aby to pochopil i lajk, pracuje jemně, ale zároveň dostatečně efektivně, aby to mělo smysl, takže odcházíte s pocitem, že fakt něco udělala a pomohla vám. Opravdu skvělý přístup a snaha pomoci. Všemi deseti doporučuji!

• Aquapalace Praha Čestlice fyzioterapie  •

Paní Hrbková je úžasná fyzioterapeutka. Její přístup k pacientovi by jse měl dávat,jako vzor. Všechno dokonale vysvětlí a ukáže. Díky její pomoci mohu hýbat ramenem a to za velmi krátkou dobu. Vřele doporučuji.

• Aquapalace Praha Čestlice cvičení  •

Paní Mgr. Hrbková je naprosto skvělá, vše krásně vysvětlí a hlavně s každým problémem pomůže. Nejlepší fyzio v okolí Berouna a široko daleko. Všem vřele doporučuji!!!

• Aquapalace Praha Čestlice poúrazová rehabilitace  •

Mgr.Radka Hrbková je velmi empatická. Zlaté ruce. Dala mi do kupy záda. Velmi profesionální přístup. Vstřícný přístup,vždy milá a usměvavá. Umí vysvětlit problém a pomocí. Anděl

• Aquapalace Praha Čestlice cvičení  •