Petr Jilich
Ord.prakt. lékaře pro děti a dorost

Školní 1, Lovosice 41002

• Byl to nejlepší doktor, kterého jsem měl. Chodil jsem k němu až do 19, než jsem se musel přehlásit k dospělému doktorovi. I dost známých k němu chodilo a byli s ním spokojeni.
    Škoda ho, čest jeho památce.

• Ord.prakt. lékaře pro děti a dorost  •

• Pro nás výborný pan doktor, který se k dětem chová perfetkně a nikdy niz nezanedbá... Vždycky mi všechno krásně vysvětlí.... Mohu jen doporučit...

Nechápu špatné komentáře.....pan doktor Jilich je vždy příjemný a určitě není arogantní! chodila jsem k němu když jsem byla malá a vždy pomohl. Nyní k němu chodíme s dcerou a jsme velmi spokojeni. Vždy vše vysvětlí, na děti je moc hodný.

• Je to super lékař a kupříkladu mě osobně zachránil život. Je pečlivý a vždy se snaží vymyslet nějakou alternativu místo antibiotik

• lékař s mozkem, kterej do vás při každý příležitosti NEcpe tuny prášků. ostatně to je v čechách velmi populární, žrát kvůli všemu všemožný tuny léků. proto je asi tady tak kritizovanej...

Toto je nejhorší pediatr co jsem kdy zažil,když jsme odešli k jinému pediatrovi tak už nás ani nepozdravil.Je ješitný,poslouchá děti přes obleky a pokud chcete nějaké odborné vyšetření tak aby jste čekali měsíc.raději jsme jezdili na pohotovost do Litoměřic.

Já jsem k němu chodila od narození a stěžovat si taky nemůžu, dnes k němu chodí má dcera a když má větší problémi, na vyšetření nás posílá. A co se týče antibiotik, dává je až v nutnosti, vždy zkouší nejdříve mírnější léky. jsem s ním spokojená.

Špatný lékař,poslouchání pacientů přes kombinézu je normální,neochotný arogantní,děkuji,ale k němu již nikdy více.

K panu doktorovi jsem chodila část svého dětství. Za sebe mohu říct, že byl nejlepším lékařem, kterého jsem kdy měla. Vždy byl velmi pečlivý a laskavý. Pokud bychom bydleli v blízkosti Lovosic, určitě bych k němu přihlásila i svého syna. V Praze chodíme k výborné pediatričce, ale s přístupem pana doktora Jilich se nedá srovnat.

Starostlivý, pečlivý, nikdy nic nezanedbal. Dobrý diagnostik. Znám ho léta. Všem doporučuji. Měla jsem u něj 2 děti. Vždy maximální spokojenost v jeho přístupu. Děti ho měli rády, nebály se k němu chodit. Já tedy byla spokojená.