Pavel Tesárek
Odborný lékař interní a kardiologie

Havířská 51b/1821, Karviná 73506

Jarmila Sk.

Pan doktor je na vysoké úrovni k léčbě a přístupu k pacientovi. Příjemné jednání . Rovněž velmi kladně hodnotím velmi příjemným a vlivným chováním k pacientům zdravotní sestřičku. .

• Odborný lékař interní a kardiologie Jiný  •

LÉKAŘ!!!!!

• Váš účet byl odstraněn

Nic dodat, nic ubrat-pouvažuje ,stabilizuje stav,a kontroluje.Má mou plnou duvěru.Děkuji.

• Pacient

Tento lékař se ujal mé maminky, kdy měla vysoký tlak, který jiný lékař léčil jen tak od oka , podle nálady a podle toho, co právě zabíralo. Vděčím mu za stabilizaci stavu mé maminky, která je z něj nadšena a velmi spokojena. Prohlídka je komplexní, věnuje se lidem maximálně.

• Váš účet byl odstraněn

Příjemný a milý ke všem pacientům.kdykoliv se ho na cokoliv zeptám pokaždé mi poradí.S jeho léčbou jsem vždy spokojená. Chodím k němu už pomalu šest let a jsem spokojená.

• Pacient

U pana doktora se léčí oba dva mí rodiče a jsou z jeho léčbou a přístupem moc spokojeni!! Děkuji moc za péči o ně.

• Váš účet byl odstraněn

Velmi pečlivý, rozvážný hledupný k pacientům. Rozhodně mohu doporučit!

• V

vděčná pacientka

Pan doktor Tesárek patří mezi nejlepší lékaře, s kterým jsem se setkala. Navštěvuje ho prakticky celá naše rodina a vždy jsme se setkali s profesionálním a lidským přístupem. Vždy vše pečlivě vyšetřuje. A pokud se v jeho ordinaci déle čeká, i to je vizitka toho,že mám mnoho pacientů a že si na něj rádi počkají.

Jiřina, Karviná

Je pravdou, že organizace ordinace by mohla být lepší, ale pan doktor a sestřičky jsou velmi vstřícni. Doporučujio. Obdivuji jeho trpělivost při styku s otylými a kouřícími pacienty.

• S

Soňa Štrejlová

Pan dr. tesárek je velmi skvělý a zodpovědný lékař, jsem moc ráda, že jsem jeho pacientka. Díky doktore.