MUDr. Miluše Štifterová

Benátky nad Jizerou 1 adresa

Miluše Štifterová
Stomatologická ordinace

Smetanova 25, Benátky nad Jizerou 29471

• Nejlepsi zubarka v CR!!! Nikdy neudela neco jen pro penize - lidsky pristup. btw. Cetl jsem tu "1" hodnoceni - 100% napsane konkureci - ubohe!!

• vynikající lékařka, lidský přístup, kvalitní práce, nikdy jsme se s manželem s takovým přístupem nesetkali.
    Hovorkovi

• Výborná zubařka,napravila mi zuby po mé předešlé zubařce a vždy dobře poradí. Velmi milý a seriozní přístup.

• nejlepší lékařka

• Super!

• VELMI DOBRÁ A MILÁ LÉKAŘKA, CHODÍME K NÍ S MANŽELEM JIŽ MNOHO LET A VŽDY JSME SPOKOJENI. v DNEŠNÍ DOBĚ JE TO ZÁZRAK.

• S

Jde to

Spokojená celá rodina. Děkujeme.

dlouhá léta vysoká spokojenost přes 15 let

Paní doktorka si myslí, že umí vše...ale je fakt, že po mém docházení k ní a jejím léčení, kdy jsem přišel o zub jsem si poté raději našel jiného stomatologa. Když jsem k němu tedy přišel, nestačil se divit, co v té puse mám. K panu doktorovi docházím již 6 let a je fakt, že po dvouletém úsilí, kdy napravoval "spravené" zuby jsem dnes již bez obtíží. Nevím jak ostatní, ale já opravdu nedoporučuji